Do kraja juna, ljubav ce ovom znaku ljubav ce biti na prvom mestu, bice SRECNIJI NEGO IKADA!

Do kraja juna, ljubav ce ovom znaku ljubav ce biti na prvom mestu, bice SRECNIJI NEGO IKADA!

6. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda je vreme da se zapitate sta je vasa trenutna zelja. Vase obaveze nece da trpe nista sem da budete vredni i od akcije.Ako zelite da napredujete morte i raditi. Ako zelite da sirite emotivno polje, morate biti smeliji.

 

BIK

Mada sumnjaju u vas, pokazite da ste pravi lav.Ne zato da biste se pohvalili, nego zato da biste pokazali mnogima svoje sposobnosti.Odavno slusate kako vas ogovaraju, a da vas cak i ne poznaju.Pokazite im ko ste!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nemojte da se razmazite na ljubavi paznju svojih bliznjih. Verujte da ni njima nije lako i da svi zele da to i uvidite. Zelja vam je ista, da sredite neke odredjene stvari i premostite jedan tezak period.Vreme je da budete jaci!

 

RAK

Osecate se tuzno i usamljeno, a partner vas jako ignorise. Bas sada kada se najvise dajete u svemu, on kao da je slep kod ociju. Vas vredja njegovo prenemaganje, i od musice, sto pravi medveda. Ne mozete sami resavati sve.

 

LAV

Pokazite da je vas partner lak plen za druge!Odavno sumnjate u njegovu vernost i konacno cete se uveriti. To sto cete saznati pravu istinu, bice vam samo najbolje moguce resenje.Nevera na delu, bice resena raskidom.

 

DEVICA

Vec ste krivi za male i sitne lazi, a partner vas optuzuje za velike lazi.Ko jos nije slagao za neku malu sitnicu? Zasto samo trazi razlog da se rese neke odredjene stvari, tako velikim optuzbama?Smatrate da nesto zeli sakriti, pa vas nepravedno optuzuje!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2