Do kraja juna, ljubav ce ovom znaku ljubav ce biti na prvom mestu, bice SRECNIJI NEGO IKADA!

Do kraja juna, ljubav ce ovom znaku ljubav ce biti na prvom mestu, bice SRECNIJI NEGO IKADA!

6. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da vam ljubav bude na prvome  mestu, i da vam se  ostvare sve zelje. Vase srce kuca zarom  za jednu osobu koju volite. Vreme je da vam sve emocije budu uzvracene i da se radujete kao nikada pre!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Od vas ce zavisiti  sta cete dalje da cinite i kako cete se ponasati. Jedan bik zeli da se vasa emotivna slika znatno popravi.Nije da ne cini nista da se to i ostvari, ali nije sve do njega. Morate i vi dati sve od sebe, jer ce i on davati!

 

STRELAC

Pre nego se pokusate ostvariti na jednom poslovnom zadatku, pruzite sansu jednoj ribi. Ona vas dugo gleda i vreme je da se i sretnete.Nemojte je izbegavati, jer ce vam ona dati krila.  Ljubav ce vas voditi duplom uspehu.

 

JARAC

Osecate da vas sat kuca i da je doslo vasih pet minuta.Pokazite da znate sta vam je ciniti i da je sada vasa sansa. Sve sto hocete, sada ce vam se moci, pa budite uporni u svemu.Kod vas sve ide kako zamislite, kada hocete! Pokazite se sada!

 

VODOLIJA

Neko vas je ogovaro, a vama ce to biti razlog uza svadju. Patzner vam nije kriv, nego su vam krivi dokoni.Mozda biste samo jednom recenicom mogli da ima stanete na put, Ili da sa partnerom budete u ljubavi, a to ce im smetati.Vasa sreca ce ih boleti.

 

RIBE

Znate vi ko vas voli i ko vas kuje u zvezde.Neko ce vam preko zajednickih prijatelja da salje poruke obozavanja.U tome ce biti draz ljubavi i vreme da se  rese svi vasi neuspesi. Pokazite srce i odgovorite na emocije koje vam budu upucene.

Stranice: 1 2