Ovaj horoskop  otkriva  SUDJEN ZNAK za  bracnog partnera, i neke vazne cinjenice!

Ovaj horoskop otkriva SUDJEN ZNAK za bracnog partnera, i neke vazne cinjenice!

7. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa najbolja kombinacija je sa jednim jarcem. Ono sto vas veze, moze da bude vasa velika slicnost, pa ce i ljubav da vam bude jaca. Oboje ste dovoljno jaki, pa cete se postovati i jedno drugome popustati.

 

BIK

Vasa najbolja kombinacija  je jedan  jarac, jer kada ste u vezi zna se ko je ko! Vi ste jaki kao licnost, a on je malo tvrdoglaviji. Posto uvek zna sta hoce i sta smera, vama ce i trebati takav partner. Da vas prati i bude vam podrska.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nema sumnje da vam pase jedna devica kao vas idealan spoj. Vecina vas je u vezi sa drugim znacima, pa mnogi od njih i vide svoje nedostatke.  Vi ste malo tvrdoglavi, a ona ima svoj pravac, pa cete oboje znati kako se usaglasiti.

 

RAK

Niste neko ko razmislja o tome ko mu je sudjen, ali cesto se zapitate. I ne slutite da vas jedna skorpija gleda sa ljubavlju, i zeli vam dati znak.Vi ste nezni, a ona je mocna, i vi bas trazite nekoga ko ce vas voditi.

 

LAV

Vec ste srecni sto ste nasli jednoga bika i sto ste ravni jedno drugome. Od vas se ocekuje da budete jedno drugome desna ruka i podrtska u svemu. Za vas ce svi ostali biti manje vazni, jer oboje zelite da dominirate.

 

DEVICA

Vec ste ponosni na svoju vezu sa jednom vagom i to je ono sto ste trazili. Vi sanjate zajednicki zivot u buducim danima i vreme je da se srede vase zelje. I ne samo da se srede, nego i da se ispune. Uskoro zelite da se krunise vasa veza.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2