Saznaj koji ce DATUM u JULU, biti NAJSRECNIJI za tvoj znak zodijaka?!

Saznaj koji ce DATUM u JULU, biti NAJSRECNIJI za tvoj znak zodijaka?!

7. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Niko, pa ni vi ne biste mogli dozvoliti nekome da se poigrava sa vama. Zato cete kasno shvatiti da je to bas neko uradio vama. Toga necete biti svesni, ali u jednom momentu cete saznati  sta ste dozvolili, ali i zasto.Bice to u prvih sedam dana meseca.

 

BIK

Vec ste jako osetljivi, ali su vase reakcije preosetljive. Do sada ste mogli  da se i ponasate tako, kako vas ponese. Ovih dana cete znatno omeksati, i postacete tolerantniji. Prva nedelja  u mesecu bice nesto posebno sto ce  vas obradovati.

 

BLIZANCI

Deseti ce biti dan koji ce vas radovati i koji cete sebe uzvisiti.Bicete tako vedri tako rasplozeni da ce se jedan lik okretati u vasem pravcu. Vise necete biti sigurni ko se kome svideo, ali cete upasti u semu.

 

RAK

Sledi mesec vaseg rodjenja i sesnaesti kao poseban dan.  Ne da ce on biti poseban po necemu odredjenom. Bice poseban po znacaju, i to bas onome koji vam daje vase voljeno  bice. Malo slavlje ce biti samo znak paznje.

 

LAV

Samo da ste od onih koji  se nece mnogo nervirati, bilo bi daleko bolje.Vase srce kuca zbog nekih novih desavanja, a vi ste tako  nesigurni. Kao da ne shvatate nesto toliko lepo sto vas tera  da se  opustite. Prvi u mesecu ce biti dan vase srece.

 

DEVICA

Mada volite broj osam, on ce sakako da bude i datum vase srece. Ako budete izabrali  vreme koje ste zaboravili i koje vas  podseca na jednu straru ljubav.Vreme je da se radujete sto cete imati jedan srecan datum, a to je osmi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2