Rak, Lav i Jarac ce DOZIVETI FATALNU ZIVOTNU PROMENU nakon koje NISTA nece biti ISTO…

Rak, Lav i Jarac ce DOZIVETI FATALNU ZIVOTNU PROMENU nakon koje NISTA nece biti ISTO…

7. lipnja 2023. 0 By Maja

Ovan

Karta tarota koja je izašla za Ovna je “The Tower” (Kula). Ova karta simbolizuje dramatične promene i izazove. Do kraja sedmice, Ovnovi mogu doživeti neočekivane događaje koji će ih potresti, ali će takođe otvoriti put za nešto potpuno novo i bolje. Iako promena može biti neprijatna, imajte vere da će vam doneti bolje sutra.

Bik

Karta tarota koja je izašla za Bika je “The Death” (Smrt). Ova karta ne predstavlja fizičku smrt, već simbolizuje kraj jednog ciklusa i početak novog. Do kraja sedmice, Bikovi će se suočiti sa značajnim završetkom ili transformacijom u svom životu. Ovo će otvoriti prostor za rast, obnovu i novi početak.

Blizanci

Karta tarota koja je izašla za Blizance je “The Wheel of Fortune” (Točak sudbine). Ova karta simbolizuje promene koje su van naše kontrole i koje donose sudbinske preokrete. Do kraja sedmice, Blizanci će doživeti neočekivane promene koje će imati dugotrajan uticaj na njihov život. Ovo će doneti nove mogućnosti i iskustva na putu ka sreći i uspehu.

Rak

Karta tarota koja je izašla za Raka je “The Judgment” (Sud). Ova karta simbolizuje buđenje, odlučnost i novi početak. Do kraja sedmice, Rakovi će se suočiti sa sudbonosnim odlukama ili situacijama koje će doneti prekretnicu u njihovom životu. Ovo će biti vreme kada će se suočiti sa svojim strahovima, prošlosti i otpustiti teret kako bi krenuli napred ka svojoj istinskoj svrsi.

Lav

Karta tarota koja je izašla za Lava je “The Tower” (Kula). Ova karta simbolizuje neočekivane promene i rušenje postojećih temelja. Do kraja sedmice, Lavovi će se suočiti sa izazovima i gubicima koji će ih potresti. Ovo će biti vreme kada će biti potrebno da se prilagode novim okolnostima i prihvate da se život može promeniti u trenu. Ova promena će na kraju doneti snažnu transformaciju i rast.

Devica

Karta tarota koja je izašla za Device je “The Star” (Zvezda). Ova karta simbolizuje nadu, inspiraciju i duhovnu obnovu. Do kraja sedmice, Device će doživeti značajnu životnu promenu koja će ih povezati sa svojom unutrašnjom mudrošću i autentičnošću. Ovo će biti vreme kada će moći da sanjaju velike snove i postave nove ciljeve za budućnost.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2