Rak, Lav i Jarac ce DOZIVETI FATALNU ZIVOTNU PROMENU nakon koje NISTA nece biti ISTO…

Rak, Lav i Jarac ce DOZIVETI FATALNU ZIVOTNU PROMENU nakon koje NISTA nece biti ISTO…

7. lipnja 2023. 0 By Maja

Vaga

Karta tarota koja je izašla za Vagu je “The Empress” (Carica). Ova karta simbolizuje plodnost, obilje i kreativnost. Do kraja sedmice, Vage će doživeti značajnu promenu u svom životu koja će ih povezati sa svojom ženstvenom snagom i kreativnošću. Ovo će biti vreme kada će se fokusirati na samorazvoj i na svoju unutrašnju snagu kako bi ostvarile svoje ambicije.

 

Škorpija

Karta tarota koja je izašla za Škorpiju je “The Hanged Man” (Obesenjak). Ova karta simbolizuje odricanje, introspekciju i promenu perspektive. Do kraja sedmice, Škorpije će se suočiti sa situacijom u kojoj će biti potrebno da se odreknu nečega ili promene svoj pristup. Ovo će biti vreme dubokog unutrašnjeg rasta i transformacije.

Strelac

Karta tarota koja je izašla za Strelca je “The Fool” (Budala). Ova karta simbolizuje nov početak, avanturu i poverenje u život. Do kraja sedmice, Strelčevi će se suočiti sa mogućnošću da krenu na hrabar i neistražen put. Ovo će biti vreme kada će biti potrebno da se oslobode straha i otvore se za nove mogućnosti koje donose slobodu i rast.

Jarac

Karta tarota koja je izašla za Jarca je “The Devil” (Đavo). Ova karta simbolizuje ograničenja, oslobađanje od negativnosti i transformaciju. Do kraja sedmice, Jarčevi će se suočiti sa izazovima koji ih drže zarobljenim i sprečavaju da žive svoj pun potencijal. Ovo će biti vreme kada će biti potrebno da se suoče sa svojim strahovima i negativnim obrascima kako bi se oslobodili i započeli novu fazu života.

Vodolija

Karta tarota koja je izašla za Vodoliju je “The Tower” (Kula). Ova karta simbolizuje rušenje postojećih struktura i transformaciju. Do kraja sedmice, Vodolije će doživeti značajnu životnu promenu koja će poremetiti njihove uobičajene obrasce i doneti neizbežne promene. Ovo će biti vreme kada će biti potrebno da se prilagode novim okolnostima i prihvate promene sa otvorenim umom.

Ribe

Karta tarota koja je izašla za Ribe je “The Death” (Smrt). Ova karta simbolizuje kraj jednog ciklusa i početak novog. Do kraja sedmice, Ribe će se suočiti sa završetkom ili transformacijom koja će im doneti duboku unutrašnju promenu. Ovo će biti vreme kada će biti potrebno da otpuste prošlost i prihvate nove početke kako bi napredovale ka svojoj istinskoj svrsi.

Stranice: 1 2