Ovim znacima velika tuga:Mnogo se trude, ali im nista ne ide!

Ovim znacima velika tuga:Mnogo se trude, ali im nista ne ide!

9. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vi  ste od onih koji se dosta trude i vreme bi bilo da se srede vase zelje.Ako  je do vas, onda ste zasluzili srecu jos davno.Nemojte da gubite nadu  da ce da se sredeneke stvari u vasem zivotu. Verujte da hoce.

 

BIK

Od vase srece ste predaleko, i osecate se kilometrima dugim, daleko od nje.  Nikako da se srede vase  emocije i vase  zelje sa ostvarenjima da krenu napred. Vreme je da se rese neke vase stvari i koraci koje morate da ucinite za njih.

 

BLIZANCI

Idete za obavezam, pa niste svesni vremena koje prolazi. Od avs se ceka da pokazete  da ste  vredni, sto vi i jeste.Moracete pokazati i novu stranu licnosti, da ste covek kao i svoi drugi.I da vam treba malo vremena za sebe.

 

RAK

Vi ste od onih retkih koje hoce  sve osim srece. Nikako da se rese vasa nastojanja da popravite stvari. Ma koliko da se trudite , i radite i cinite dobro, sreca vas obilazi. Uvereni ste da je tuga vas zivotni pratilac, ali mozda gresite!

 

LAV

Vi ste neko ko se bori s ozbiljnim situacijama, ali na malo neozbiljan nacin. Cinite to nekim sitnim ucenama, pa partner se pita  da li ste dvolicni ili mu se cini.Stalno postavljate uslove, i trazite sitnice koje bi mu zamerili.

 

DEVICA

Vasa prica o ljubavi moze da posluzi za primer mnogim parovima.Vreme je da se uverite da mozete biti uzor mnogim parovima, jer vasa veza ce biti jako lepa.Ljubav koja vas veze, samo ce da vam daje krila.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2