Ovim znacima velika tuga:Mnogo se trude, ali im nista ne ide!

Ovim znacima velika tuga:Mnogo se trude, ali im nista ne ide!

9. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Dacete jedan uslov partneru, ne verujuci u njegovu  odanost.Mozda ce to da ubrza vase  korake ka jednom novom periodu. Pred vama je zivotno doba  koje ce vas povesti dalje. U novi zivot ispunjen zajednickim  koracima.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav je  kolo srece i ona ce vas voditi sve dalje i dalje.  Sve dok sanjate snove, ona ce vas nositi, pa zato morate nastojati da je velicate. Dok rastu osecanja, i vasa zaljubljenost ce biti veca i veca.

 

STRELAC

Smatraju vas avanturistom  i uobrazenom osobom, a niko ne zna sta vas boli.Idete iz veze u vezu, trazeci svoju srodnu dusu, koju jos niste sreli. Vasa nada da je svaka sledeca  moguca sreca, ali vas uvek prevari osecaj tuge.

 

JARAC

Jako ste mudri i uporni ste da uspete u svemu. Mada vas vasa okolina gleda sa omalovazavanjem, pokazacete vi svima ko ste! Od vaseg  truda i vase dobrote, mogli biste sagraditi dvorac.Bez   obzira na dobrotu, opet vas sreca obilazi, ali nece zauvek!

 

VODOLIJA

Ako ikada, sad je vreme da razmislite sta cete. Zato cete morati pokazati  da znate biti drugaciji.Vreme je da se okrenete  razumu a ne inatu. Da bi bilo bolje, vi se morate i bolje ponasati, a ne  tvrdoglavo, kao do sada!

 

RIBE

Vazan je osmeh  i nista vise, pa se smesite. Jednom biku ce vas osmeh da bude lek, a signal vasih ociju, ozdravljenje. Od vas se ceka  da pokazete da cete biti solidarni sa njime i vasa ljubav mora da pocne.Makar pocela iz pepela, ona ce se razgoreti!

Stranice: 1 2