Vreme je za bolnu istinu-ovi znaci gube vreme sa osobom koju vole jer ih nije vredna!

Vreme je za bolnu istinu-ovi znaci gube vreme sa osobom koju vole jer ih nije vredna!

9. lipnja 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je istina koja im se nece dopasti. Svoje srce su poklonili osobi koja ih nije vrijedna.

OVAN

Vi ste sa vasim partnerom do sada prosli mnogo toga, ali uvijek ste imali osjecaj da to vasu vezu samo cini jacom. Mnogo toga ste zajedno prosli, i vi slijepo vjerujete u sve sto vam voljena osoba kaze. Sve cinite za tu osobu jer tako ste naucili.

To je vasa greska jer vi cesto cinite mnogo za svog partnera, samo kako ne bi doslo do nesuglasica.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Sama ta cinjenica  bi trebala da vam da razloga za razmisljanje, ali ne, vi volite ludo i ne primjecuejete da vas voljena osoba uposte ne cijeni. Istina je bolna, ali to je prosto tako. Vas partner vas ne voli iskreno, vise mu je preslo u naviku da sve za njega cinite, jer vi zelite uvijek da ugodite svom partneru.

Vi ste sa osobom koja vasu ljubav nije zasluzila, vi ste sa jednom veoma sebicnom osobom koja ne mari za vasa osjecanja.

Vi sa tom osobom gubite samo svoje vrijeme jer ta osoba vas zaista nie vrijedna. Vi zasluzujete mnogo vise, iskrenu ljubav,  i nekog na svojoj strani ko ce vas iskreno voljeti i cijeniti. Ne zaboravite da vasa ljubav vrijedi mnogo, i nikome ne smijete dozvoliti da se igra sa vasim osjecanjima. Svoje vrijeme trosite na pogresnu osobu, ali da  li cete to i sami uvidjeti zavisi samo o vama.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2