Vreme je za bolnu istinu-ovi znaci gube vreme sa osobom koju vole jer ih nije vredna!

Vreme je za bolnu istinu-ovi znaci gube vreme sa osobom koju vole jer ih nije vredna!

9. lipnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi ste bez imalo sumnje znak koji zna da drzi do sebe i svog ponosa, sve dok se ne radi o osobi koju ludo volite. Ludo ste zaljubljeni u vaseg partnera jer vi ste neko ko je uvijek nastojao da voljena osoba bude samo sretna. Ali mada ste ponosna osoba, zaboravite na sve kada je voljena osoba u pitanju. Mnogo cinite za tu osobu ali ta osoba vas ne cijeni.

Cijeni vas kada nesto ucinite, kada doprinosite, ali kao osobu, ne tu nema iskrenih osjecanja.

Nazalost je tako i vi svoje vrijeme trosite na osobu koja samo svoju korist  gleda.Tako nesto vam nije potrebno, jer vi morate da se suocite sa zivotom i da sami sebi kazete da vrijedite mnogo vise. U vasem slucaju to nije iskrena ljubav, vec samo navika jer vi ste tu osobu naucili da vas ne cijeni i da vas ne postuje. Prosto zbog toga sto ste uvijek prelazili preko svega za srecu osobe koja je velika greska u vasem zivotu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Uvijek ste imali velika osjecanja prema svom partneru, jer vi ste neko ko voli samo iskreno i cijelim srcem. Ali nikako da prihvatite cinjenicu da vama ta ljubav nije uzvracena onako kako treba da bude. Vi ste ta osoba koja cini sve za svog partnera, do vas partner gleda iskljucivo samo sebe. Vi morate da se pomirite sa tim da svoje vrijeme trosite na osobu koja vas nije vrijedna. Lijepo je kada volite, ali u vasoj vezi ta ljubav je jednostrana. Mnogo toga ce vam krenuti na bolje, ukoliko pocnete misliti na sebe.

Stranice: 1 2