Rak ocekuje podrsku voljenog, Vaga se bori sa prosloscu,a ovaj znak ce upoznati ljubav svoga zivota!

Rak ocekuje podrsku voljenog, Vaga se bori sa prosloscu,a ovaj znak ce upoznati ljubav svoga zivota!

11. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nista vam se ne desava, i kao ce sve oko vas da stane.Niti ljubavi koja nosi, niti emotivnih nemira koji vode.Mada ocekujete bitnije promene, ipak cete zapasti u jos dublju monotoniju.Vreme je da se trgnetei ucinite nesto za oboje!

 

BIK

Boli vas to sto niste spremni na nove korake, a znate da morate biti. Ne ocekuju samo bliznji da se okrenete napred.Od vas to ocekuje i jedan rak koji ce vas jako mnogo podrzavati i  zelece da se ostvarite vise nego drugi.

 

BLIZANCI

Imate ogromne potencijale i vreme je da se  oni i pokazu, ali i iskoriste. Od vas se ceka da budete  uzorni u svemu, sto i jesu. Ipak nista bez podrske jednoga raka koji vas voli, i koji vam je u svemu vasa desna ruka.

 

RAK

Svesni ste teskih dana koji slede ali vas nosi pozitiva.Znate da, ako pokleknete duhom, da nista necete ostvariti. Vase srce zeli da veruje  u dobre ishode situacija koje slede.Red je da vase voljeno bice sabere sve i da vam ulije snagu.

 

LAV

Snagom koju pokazujete, mozete zaista mnogo, i to vam se nece sporiti. Ono sto hoce, jeste vase motivno ucenjivnje osobe koja vas voli.  Pa ako kazete da volite, kako joj mozete slati takve ucene kao da je ona dete?

 

DEVICA

Ponasajte se razumno, jer samo tako cete moci da ostvarite svpoj plan. Mada vas nose emocije, ipak ih suvise pokazujete, i mozda pre vremena. Sacekajte da se  i druga strana izjasni po pitanju bar osnovnih emocija.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2