Saznaj svoju sudbinu do kraja meseca- cuda su moguca samo onima koji veruju u njih!

Saznaj svoju sudbinu do kraja meseca- cuda su moguca samo onima koji veruju u njih!

11. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vasa ljubav ce morati naci put do necijeg srca. Ako se cudite, odmah prestanite, jer vi znate ko vas voli, i koga volite vi. Mozda samo malo strpljenja sa vase strane i sve ce biti lepo. Sreca ce vas pogledati.

 

BIK

Vi ste zakleti u ubedjenje da ste nesrecni i da cete takvi i ostati. I ne slutite da morate  hitno da pocnete gledati drugacije na stvari. Ako tako mislite, ubijate u sebi veru u ljubav, a verovati morate.

 

BLIZANAC

Svakako cete se radovati jednoj osobi, jer ce i ona vama. Vazno je da ste srcima blizu, i da vas nista ne moze razdvojiti.Za vas cak ni razdvojenost ne znaci nista. Daljina ce samo da ojaca vasa osecanja.

 

RAK

Vase misli vas vuku na jednu drugu stranu, a vase srce  je u sukobu sa njima.Vi nekoga jako volite i svidja vam se, ali vas razum opominje da budete oprezni. Vreme je da budete verni razumu, sve dok vam se ne pojavi sansa.

 

LAV

Vasa ljubav ce da tone, i konacno da potone, mada j bila duboka kao more.  Bila, a sada je kao zvezda padalica koja nema srecu da se ostvari. Pred vama je  dug put da se stvari  sagledaju sa druge strane.

 

DEVICA

Ljubav vam nije bas srecnija strana  zivota, ali ipak cete imati sanse. Imacete jako lepu situaciju da se srede sve vase zelje i nade. Konacno je vreme da saberete svoje padove i da verujete u nova jutra.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2