OVA tri znaka ce IMATI NAJVISE SRECE od PONEDELJKA do NEDELJE!

OVA tri znaka ce IMATI NAJVISE SRECE od PONEDELJKA do NEDELJE!

12. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vi se i ne nadate previse necem jako velikom. Jako ste razumni i vi dobro znate svoje mogucnosti.Od vas se ocekuje da i dalje budete isto tako i dobri i skromni.Vi ste zadovoljni onim sto imate.

 

BIK

Vase zelje su zaista prevelike za vas! Ne sto su ogromne, nego sto idu ispred vasih mogucnosti. Vi niste spremni da se vinete u ozbiljne visine i da odgovorite  na sve.  Lenji ste za velike korake!

 

BLIZANCI

Morate savladati sve sto vam je na putu i snaci se kako znate. Nece vam ovaj put biti toliko tezak, jer ste imali i teze sutuacije.Ova ce biti malo zahtevnija i trazice vasu budnu paznju. Obratite paznju na partnera!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vec ste u dovoljno teskoj situaciji koja vas  remeti i  koja vas jednako brine. Vi ste jako  razumni ali ce vas razum uspeti da prevlada.  Vas partner je u nestabilnom stanju i zahteva paznju. Ako je ikada bio red, sada je da ga podrzite!

 

LAV

Besni i ljutiti na jednu osobu koju volite, i ne slutite sta vam sledi. Vase srce ce iznenada  da se ponovo ozari jer vam se vraca bivsa ljubav. Kad ponovo krenete ljubav  ispocetka, vase ce srce biti kao kuca veliko.Prvi ste od tri srecnika  ovih dana.

 

DEVICA

Vec  ste jako radosni ali imate i razlog. Vasa ljubav ce se dosta napredovati i dovesti na odredjen nivo. Vas  osecaj vas vodi ka  lepsim danima, ali cete i sami da se trudite da budu sto bolji.   Dakle i vi ste srecnik, ali drugi po redu, ovih dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2