OVA tri znaka ce IMATI NAJVISE SRECE od PONEDELJKA do NEDELJE!

OVA tri znaka ce IMATI NAJVISE SRECE od PONEDELJKA do NEDELJE!

12. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste negde na granici ili tek u  sredini. Neko ste ko nikako da oceni svoje stanje srece.Na trenutke mislite da ste zadovoljni i srecni, pa onda se iz dubine duse osecate kao da to nije ni blizu. Morate sami sa sobom resiti sta trazite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vi licno ste ubedjeni da sve mozete, ali se ne osecate srecno. Zasto to cinite sebi, kada se mnogi ne mogu meriti sa vama? Vi ste daleko uspesniji i srecniji od svih koji su u vasoj blizini!Ako je krivac jedan lik, verujte da vas stotine njih zeli!

 

STRELAC

Mozda morate biti odlucni u svemu, i pokazati da ste na pravom putu. Za one kojih se ne tice,  pokazacete da vam nece upravljati niko, pa cak ni onaj koga volite. Nema veze sta cete i kako cete se  se dalje ponasati, vreme je za promene!

 

JARAC

Morate biti  spremni da odolite igri sudbine koja vas  uzima pod svoje. Od vas ce se okrenuti  sreca, ali vi cete je morati  okrenuti ka sebi. Odmericete svju snagu sa snagom suparnika, i pobeda ce biti vasa. Bicete treci srecnik koji je pobedio na ivici poraza.

 

VODOLIJA

Kuca vam srce  za jednu zelju, i kao da samo zbog nje i zivite. Ona vam daje krila, rusi sve prepreke i drzi u blagoj neizvesnosti.Srce vam kuca  u blizini one koja vam se ustanila u srce.  Ostaje vam samo da je zamolite da tu i ostane.

 

RIBE

Niste svesni sta cete dalje, ni cemu vas vodi ovakav izbor. Vi cete da presecete neke stvari i da ucinite korenite promene.  Dokoni i vama zavidni, ima da vilene nad vasom snagom. Jedna vaga vas zeljno ceka, obaveze mogu da sacekaju jos.

Stranice: 1 2