Horoskop otkriva KOME ce u NAREDNIH NEKOLIKO DANA biti SLOMLJENO SRCE pa ce ZAUVEK IZGUBITI veru u LJUBAV!

Horoskop otkriva KOME ce u NAREDNIH NEKOLIKO DANA biti SLOMLJENO SRCE pa ce ZAUVEK IZGUBITI veru u LJUBAV!

13. lipnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Vi ste zodijak koji ne zeli da u ljubavi prolazi kroz tugu, vec srecu za koju ste se do sada mnogo borili. U vasoj vezi je bilo uspona i padova, ali uvijek ste uspijevali da se izborite za ljubav koja vam je toliko bitna.

Mnogo volite svog partnera, i nikada niste dozvoljavali da se bilo ko petlja u vasu vezu.

Uvijek ste probleme koji bi vas zadesili rjesavali zajedno, ali u zadnje vrijeme svi problemi su pali na vasa pleca. Vas partner ne pokazuje interesovanje da vam u vasoj vezi krene na bolje. Mnogo toga cini sto trenutno ne mozete da razumijete, jer uvijek vam je bo velika podrska.

To vise nije slucaj, a u danima koji su pred vama vi cete saznati i zasto. Saznacete za jednu veliku tajnu koju vas partner vec dugo vremena krije od vas.

U vezi je sa jos jednom osobom koja mu je ukrala srce, ali nije imao hrabrosti da vam to prizna. Pred vama su dani u kojima cete poceti da gubite vjeru u ljubav jer takvom razocarenju se nikada niste mogli nadati. Uvijek ste zeljeli samo najbolje za vasu vezu, ali sve vam se vraca na jedan pogresan nacin.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pred vama su dani u kojima vam nece biti lako , ali vi ste naucili da se borite sa raznim zivotnim situacijama.

I ovu oluju cete savladati mada vam nece biti lako. Necete preci preko prevare za koju cete saznati, jer vas ponos to nikada nece dozvoliti. Pred vama je tuga koja ce vam slomiti srce, ali vi cete na kraju ipak pronaci snage da nastavite dalje onako kako vi samo umijete .

Stranice: 1 2