Mnogi zodijaci ce uskoro RASKINUTI,ali LJUBAV ovih PAROVA, je JACA OD SVEGA!

Mnogi zodijaci ce uskoro RASKINUTI,ali LJUBAV ovih PAROVA, je JACA OD SVEGA!

14. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Da ste u nekoj poziciji i niste, ali bice dosta bolje.Vreme je da se srede neke vase dileme i da konacno budete u dobroj poziciji. Bice to jako skoro, kako najavljuju zvezde. Ali do tada morate biti jako strpljivi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Najavljuju vam zvezde jedan novi korak koji morate da povucete, licno vi.Sve do sada je bilo  drugacije i kao da se ne racuna. Vama je vreme za sve novo, kako za korake, tako i za odluke. A izmedju ostalog, desice vam se jedan novi lik u vasem zivotu.

 

BLIZANCI

Rdost koja vas ceka  bice znatna promena u vasem zivotu. Slede vam neke nove situacije i vreme je da se radujete. Jedno lice ce u vas monotoni zivot da donese i srecu i promenu.Bar tom osobom koju cete zavoleti, zvezde zele da vas obraduju.

 

RAK

Tuzni i tihi, i nikad srecni u potpunosti, uvek krijete svoje stvarno stanje srece. Necete verovati da i za vas slede srecne vesti. Kada se sudare zvezde, tek ce se  veci njihov uticaj da odvoji na vasu stranu. To znaci samo jedno, a to je da vas ceka srecniji period.

 

LAV

Radujete se, ali necete bas dugo, jer sledi sudar zvezda u vasem slucaju.  Dok ce vam posao ici dobro, emotivno ce polje da slabi.  Zbog jedne sitnice cete raskinuti sa partnerom, ali ce vasa ljubav da bude jaca od svega. To znaci da cete imati sansu pomirenja.

 

DEVICA

Niste do sada resili goruca pitanja, a sada se nervirate i zalite svima. Sve da je i tako, vi odavno vucete svoja neresiva pitanja. Mozda su za vas neresiva , jer zvezde govore da dosta kasnIte.Sada mozete samo da se pomirite sa time.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2