Mnogi zodijaci ce uskoro RASKINUTI,ali LJUBAV ovih PAROVA, je JACA OD SVEGA!

Mnogi zodijaci ce uskoro RASKINUTI,ali LJUBAV ovih PAROVA, je JACA OD SVEGA!

14. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vase srce  kuca zarom ljubavi koja je jaca od svega. Svadja koju cete imati, dovesce do raskida, ali znate da je to tek onako. Raskidali ili ne, vasa ljubav je tako velika, da se uvek vracate jedno drugome. Bas kao laste u prolece!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Dokazano je da vi volite jako, dok volite, ali koga mrzite, cinite istom jacinom.Onaj ko vas povredi, vi mu ne zaboravljate.  Pri sudaru zvezda, uvek jedno pati vise, a u ovom slucaju, vi i vise volite. Postoji sansa za pomirenje.

 

STRELAC

Zelite nekoga a taj vam stalno izmice.Bas kada pomoslite da je sansa tu i da samo trebate naciniti korake, ona vas izda. Tesko vam je, i svaki put ste sve vise razocarani. Zvezde vam govore da cekate  sansu koja ce uskoro biti povoljna za vas.

 

JARAC

Sta ako niste miljenik zvezda, kada ste miljenik svih koji vas znaju?Svojom pojavom i harizmom, svojom dobrotom ste zaslutzili to. Vasa skromnost je jaca od svega, i ona ce uskoro biti presudna za jednog bika da vam pridje i kaze da vas voli!

 

VODOLIJA

Vise niste sigurni ni sta volite, niti sta ne volite. Ono sto kazete da hocete, vrlo lako povucete, bas kao i nesto sto tvrdite.  Zasto menjate planove, zasto govorite jedno, pa drugo? Ne bojte se jer to zvezde najavljuju ljubav u vasem srcu.

 

RIBE

Ako ste do sada plivali, vreme je da se okrenu stvari. Zezde vam najavljuju da cete konacno isplivati iz svega, i da slede lepi dani za vas. Konacno, da i vi malo predahnete i da vas  srce povuce ka jednoj vagi.

Stranice: 1 2