Ovi znaci nece imati mnogo srece, jer ce im KRENUTI NAOPAKO, mada ne zasluzuju!

Ovi znaci nece imati mnogo srece, jer ce im KRENUTI NAOPAKO, mada ne zasluzuju!

18. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Necete se radovati  kao sto ste mislili, jer ce vam nesto krenuti naopako.Ipak ne ocajavajte, nego idite napred. Sve ce se srediti, bas kako da nije ni bilo prepreka. Na vama je samo da terate onako kako ste i namilili i da ne odustajete.

 

BIK

Vasa paznja ce biti usmerena na jednu vagu, bas kao i ona vas sto ce gledati.  Odavno ste svoje emocije usmerili jedno ka drugome, ali nikako  da krenete skupa. Dok se smislite jedno drugome da pridjete, pojavice se treca osoba!

 

BLIZANCI

Mada ste u trci sa vremenom, stalno ce vam faliti. Vase je srce  puno radosti koju morate negde da kanalisete. Zato morate naci vremena i pokazati da ste  spremni da se radujete sa osobom do koje vam je stalo.

 

RAK

Bas nista niste zasluzili od onoga sto vam se desava, ali ipak  je tako, kako je! Kao da ste na svaki zivotni udarac odgovarali jacim zeljama da ne posrnete.Sada vam sledi kao nagrada za sve, malo srece i necije srce na poklon.

 

LAV

Imali ste teske momente i jos ih brojite po redu. Od vas se ocekuje da pokazete da ste voljni  da zaboravite, kao da je to moralo tako. Vreme je da se okrenete u boljem smeru i budete verni  svome srcu koje ide ka jednoj jedinoj!

 

DEVICA

Do sada ste jako ponosni na sve ono sto ste prosli. Bilo je tu mnogo teskih situacija i vreme je da ih zaboravite. Na to vas tera jedan  bik kojem je stalo do vas. Maksimalno se trudi da vam ulepsa zivot i da iz njega izbrise sve ono lose.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2