Nova sedmica OVIM znacima donosi uzivanje  i ljubav o kojoj su mastali!

Nova sedmica OVIM znacima donosi uzivanje i ljubav o kojoj su mastali!

18. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nemojte se cuditi, nego se pocnite radovati. Vreme je da konacno  i vi budete  srecni i zadovoljni. Od vas se ocekuje da budete onaj ko ce znati da prepozna svoje najlepse trenutke. I da ih nadjete u liku jednog blizanca.

 

BIK

Vreme je da jednoj vagi stanete na put i da vam se pokrene sve ono sto je odavno bilo u mestu. Mozete ocekivati da vas  ona uzme pod svoje i ad vas zaista usreci.Vama svakako slede velike promene na bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vreme je za odmor i za vase malo  opustanje, a ne samo  da idete za obavezama. Previse ste radili u zadnje vreme i konacno cete naci sve ono sto vam i treba. Zato se malo odmarajte, jer ste  mnogo i radili, pa cak i naradili.

 

RAK

Nosi vas reka emocija  i vreme je da se i sami  ispoljite u njima. Cemu emocije ako njima necete zapljusnuti necije srce? Pokazite jednoj osobi da vam je stalo do nje, ali i koliko vam je stalo. Neka zna sta mu je ciniti.

 

LAV

Dovoljno ste ljuti na jednu vagu, da vas niko driugi ne ljuti. Ucinila je nesto neoprostivo za vas, pa nikako da je razumete. Ovih dana vam sledi jedan otvoren razgovor sa njom, i tada ce vam priznati neke stvari.

 

DEVICA

Nemojte da idete za onom osobom koja vas nece. Jedniu osobu obozavate tajno i prosto je sledite gde god ide! Resite se na otvoren i jasan pristup! Ili joj pridjite i pokazite osecanja, ili odstupite!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2