Ovim znacima ce sreca pokucati na vrata, i sve im krenuti na bolje, jer su predugo  patili!

Ovim znacima ce sreca pokucati na vrata, i sve im krenuti na bolje, jer su predugo patili!

20. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Slede vam neke lepa stvari, za razliku od proslog perioda. Valda ste predugo patili, pa ce uskoro sreca da zakuca na vasa vrata.  Vreme je da vam krene i da se radujete, kao nikada pre! Bicete srecni i zadovoljni!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasi bliznji se nadaju da cete se uskoro trgnuti i krenuti napred.Vreme iza vas je protraceno vreme koje ce vas konacno stici bas kao opomena.Zato morate odlucno krenuti u zivot i ciniti konkretne korake.

 

BLIZANCI

Kao da ste zaustavili sat i da je vreme stalo! I dalje se ponasate tako  sto cete se drzati partnerove podrske. Vreme je da se okrenu stvari i da vi sada budete partneru, ono sto je on bio vama. Podrska!

 

RAK

Osecate kao da ste na pustom ostrvu i da nista ne cinite, jer nemate za koga.Cinili ste, pa ste morali odustati.Ma sta da ste cinili, bilo je sve losije i gore. U ubedjenju da vam nije sudjena sreca, vase oci ce ugledati nekog!

 

LAV

Sve i da vam neko tvrdi da mozete biti par sa jednim rakom, verujte da ste nemoguca kombinacija!  Kazu vam da ste pevise razliciti i da jedno sa drugim ne biste ostvarili srecu.  Mozda da ipak pokusate, ostavite se  tudjeg misljenja!

 

DEVICA

Vas glas je za nekoga melem, a za jednu osobu ce vase dve reci, da postanu lek. I vi cete biti radosni sto ste ih izgovorili, pa se radujte kao nikada.Vama dvomu, kao paru, je sudjena sreca, ma sta drugi mislili o tome!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2