Ovim znacima ce sreca pokucati na vrata, i sve im krenuti na bolje, jer su predugo  patili!

Ovim znacima ce sreca pokucati na vrata, i sve im krenuti na bolje, jer su predugo patili!

20. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Mada ste na ivici snage, morate pokazati da ste jaci nego sto jeste. Vreme je da se izborite za svoju srecu, koju vam spore sa vasim voljenim bicem. Vama skupa je sudjena sreca, ali je vasa ljubav osudjena da trpi neke zabrane i govorkanja.

 

SKORPIJA

Oko vas kruze dokoni, i zli jezici  vas uzimaju na zub.Mada sve to vidite, ipak niste u stanju nikome da branite da prica.Zato se borite da vasu emotivnu vezu nista ne narusi. I ne dozvolite da padnete pod uticaj tudjih prica.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Cilj vam je jedna vaga i da od nje cujete reci obozavanja. Srce vam kuca u smeru kojim ona hodi, a vi idete kao njena senka. Savet ovog horoskopa je da ostanete istrajni i uporni.Na kraju cete se radovati.

 

JARAC

Za vas je sreca samo pojam koji vam je odnekud poznat. Verujete da se necete naci u prici u kojoj ste vi tema razgovora, ili tek vasa sreca. Nemojte biti tako ubedjeni, jer slede velike promene. Vreme da vam krene na bolje!

 

VODOLIJA

Vase ce srce da kuca  i smelo i hrabro, jer ce i vasi koraci da budu takvi. Do sada ste gubili mnogo, a sada vise necete da sebi dopustite da ostanete gubitnik. Vreme je za emotivnu pobedu, i novi pocetak!

 

RIBE

Ako ste znali sta sledi, morali ste se pripremiti i pokazati sta sledi.   Naredni period nece biti lak, ali se morate truditi da ga sami sebi ulepsate. I ne samo to, nego da  ga sebi ucinite dosta podnosljivijim, nego do sada.Mozda vam pomogne jedan rak!

Stranice: 1 2