OVI znaci sada PATE, ali je vreme da se desi carolija,i konacno ce NACI NEKOG da ih ISKRENO VOLI!

OVI znaci sada PATE, ali je vreme da se desi carolija,i konacno ce NACI NEKOG da ih ISKRENO VOLI!

21. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Koracate jos uvek za svojim novima, a oni vam se izmicu. Nkako da uskadite korake sa jednim jarcem u kojeg ste zaljubljeni. Sve vam se zasniva na vasim pogledima koji su za sada jedini izraz vasih osecanja. Budite direktni!

 

BIK

Od svojih snova i njihovih ostvarenja kao da ste  digli ruke. Zasto se osecate tako pesimisticki, umesto da ste optimista?Za srecu morate da grizete i to je ono sto ce vas dovesti cilju.Budite kovac svoje srece!

 

BLIZANCI

Trenutno ste u teskom zivotnom periodu kakav niste imali dugo. Vreme je da buderte jaki i svima pokazete zube. Morate biti i jaki i hrabri, kako biste prebrodili ono sto je trenutno lose. Glavu gore, sve se da resiti!

 

RAK

Zapali ste u pravu duhovnu krizu i cas vam se smeje, a drugi cas vam se place. To nije dobro ni za vas,. ni za partnera, a ni vasu blizu okolinu.  Budite kao i uvek i jaki i hrabri.Pokazite odlucnost da istrajete i prevazicete svoju krizu.

 

LAV

Odavno nesto pokusavate pred drugima, i dajete krivu sliku.  Dajete utisak da ste i ostavljeni i povredjeni. Vi ste povredili partnera, cim ste svoj ponos stavili ispred ljubavi, Pogazite ga, ako zelite biti srecniji.

 

DEVICA

Osecate se utuceno i zbunjenoi nista vas nece. Vasa poslednja ljubavna prica, bila je tuzna i ostali ste da patite slomljenog srca.Vreme je da posle duge patnje sretnete neko novo lice. Ovoga puta nekoga ko ce vas iskreno voleti.Radujte se, ceka vas carolija!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2