OVI znaci sada PATE, ali je vreme da se desi carolija,i konacno ce NACI NEKOG da ih ISKRENO VOLI!

OVI znaci sada PATE, ali je vreme da se desi carolija,i konacno ce NACI NEKOG da ih ISKRENO VOLI!

21. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Nekoga ste zapazili i odmah vam je osvojio srce. Osecate da sledi nesto prelepo, i skroz carobno. Vreme je da jedno drugome pridjete jer ste osetili neku carobnu nit koja vas veze.Vasu srecu ce doneti  nova jutra, i vase nove snove.

 

SKORPIJA

Vreme je za radost  i za vase nove korake. Ako ste do sada patili i plakali, vreme je da kazete stop! Obicite osmeh i vase ce lice biti spremno da zagreje srce jednog raka. Sledi vam jedna nova i ocaravajucva ljubav.

 

STRELAC

Vasa prica ce biti nesto posebno, ali morate joj traziti glavnoga lika. Stalno flertujete a jos niste uspeli da pronadjete tu svoju srodnu dusu.Pokazite da hocete da se radujete, i da ste spremni da se malo zagledate i da prepoznate ko je to.

 

JARAC

Ako ste i bili naivni, vise necete, jer ste se vise outa opekli.Vase srce kuca zarom ad okrenete novi list i da se visde nikome ne dodvoravate. Vreme je za nova poznastva, a izmedju mnogih, jedno ce se izdvoijiti kao posebno.

 

VODOLIJA

Srce vas upozorava na mogucu ljubav sa nekim sa kime se nikako ne slazete.Osecate necij poglede, ali cas su nezni a cas drski.  Zato tacno osecate da vas jednostavno izaziva  da se i vi osmelite i pokazete da vam se svidja. Vi ste minus i plus, a to se privlaci.

 

RIBE

Od vas se neko nada da cete ga nagraditi pogledima obozavanja.  I u pravu je jer vam se neko zaista svidja, ali se plasite da ne brzate. Delujete polako a sigurno i sa odredjene distance.  pokazite mu da cete tu distancu eleminisati.

 

Stranice: 1 2