U sledecim sedmicama, sledi nova sansa za srecu:Samo ce OVI znaci biti POD ZASTITOM ZVEZDA!

U sledecim sedmicama, sledi nova sansa za srecu:Samo ce OVI znaci biti POD ZASTITOM ZVEZDA!

21. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Ako se niste ostvarili do sada, ne znaci da necete u skorijem periodu. Pred vama je da se okrenete  smerom boljih osecanja, i sretnijih koraka. Ako vas nebo nije gledalo, sada je red da poverujete da hoce.

 

BIK

Oko vas se sve vrti u krig i nikako da stanete u mestu. Sve nesto planirate i nekud hodite, a da nigde jos ne stizete. Vreme je da se ustale vasi koraci i da konacno budete zadovoljni.Odredicete prioritet  ici cete za njime a zvezde ce vas uzeti pod zastitu.

 

BLIZANCI

Uvek ste se nekako osecali kao da morate da se sklanjate u kraj od svih. Zato ste nekako  i uvek zaostajali u svemu, mada ste se trudili. Sada je vreme da budete pogledani od strane zvezda. I da vas stite od svega loseg.

 

RAK

Vas stav je da morate da prihvatite ma sta da se desava.  Bas zato sto je kod vas sve u prihvatanju, proziveli ste mnige teske trenutke. Izborili ste se kao radnik i neko jako vredan i uzoran. U narednom poeriodu je vreme da se izborite za sebe licno i svoju emotivnu srecu.

 

LAV

Nemojte misliti da vas moze sve najbolje jer vam se prosto, moze sve. Ako ste do sada bili u takvoj poziciji da ste sve mogli, sada cete morati zakociti. Vase srce kuca uznemireno zbog jedne vage, ali sta da se radi. Umesto vas, ona ce gledati za nekim drugim.

 

DEVICA

Odavno sanjate san da konacno i vi volite i budete iskreno voljeni.Srce vam zeli jedan novi put i vreme je da se i okrenete tim povodom. Neka vas vodi srce, a vi ga samo sledite i necete zazaliti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2