U sledecim sedmicama, sledi nova sansa za srecu:Samo ce OVI znaci biti POD ZASTITOM ZVEZDA!

U sledecim sedmicama, sledi nova sansa za srecu:Samo ce OVI znaci biti POD ZASTITOM ZVEZDA!

21. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vase dileme ce biti sve vece u danima pred vama. Zaljubicete se a da necete biti sigurni ni kako tako brzo, niti cemu vodi ta ljubav. Zna se da svaka donosi  bezbroj pitanja i bezbroj nada. I vasa ce u periodu pred vama da krene put srece.

 

SKORPIJA

Na putu ste da konacno stanete na svoje noge. Imacete sansu da pokazete koliko ste vredni, prihvatanjem jedne lepe poslovne ponude.Od vas se ceka da pokazete svo svoje umece i to cete i uraditi.

 

STRELAC

Stalno idete u nove veze i uvek sa nadom da cete naci srodnu dusu.Pred vama je jedan duzi period kada cete saznati sta  vas koci. Vi se brzo zaljubite i vase emocije planu, pa tako brzo i sagore.Shvaticete u narednom periodu da je to bio zanos, a ne cista ljubav.

 

JARAC

Vec ste postali onaj ko se ne plasi nicega i ko hrabro gazi sve svoje prepreke. I sada tek sledi period u kojem cete moci da slavite svoje male emotivne pobede. Uskoro cete biti ostvareni na svim poljima.

 

VODOLIJA

Imate mnogo uticaja na jednu osobu i ona vas jako slusa. Verujte da vas slusa daleko vise nego sto biste mogli i da poverujete u to. Naravno da ste uvek podrska  u svemu, i zbog vaseg autoriteta ce kasnije da vam bude zahvalna.

 

RIBE

Stojite na putu jednoj  skorpiji, kako bi vas primetila.Svo vreme cete koristiti priliku da joj se dodvorite, kako biste joj se nametnuli da vas zapazi.Od vas se  ocekuje  da budete uporni jer je vas sreca na pomolu.

Stranice: 1 2