Vreme je da ovaj znak predje PREKO PONOSA kako bi ostvario  svoje LJUBAVNE SNOVE!

Vreme je da ovaj znak predje PREKO PONOSA kako bi ostvario svoje LJUBAVNE SNOVE!

23. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec ste se namerili da budete ozbiljni i da se ne upustate u lose situacije.Ako do sada i jeste, sada ste svesni posledica koje ste imali.  Vredno cete raditi, ali cete i svoje srce  da grejete mislima o jednom raku.

 

BIK

Moracete konacno da pokazete malo vise razumevanja za svoju situaciju. Vas govor duse vas upozorava na mogucu patnju, pa se usmerite da sredite sto se moze. Nemojte da sve prepustate slucaju, jer mozete zazaliti zbog neceg.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Sve sto biste mogli da ostvarite nekako vam se izmice. Bas stvari koje ste zeleli da vam se dese. Ostaje vam samo da zalite sto ranije niste iskoristili svoje sanse.I da se nadate da ce se vase sanse ponovo ukazati.

 

RAK

Vec ste jako emotivni i vreme je da se srede vase misli, zbog jednoga ovna. Kao da vas je prosto zacarao i opcinio , pa niste  svesni zasto ga toliko volite. Pred vama je vreme da pokaze da cete bitzi u ljubavi, i to oobostranoj.

 

LAV

Kazete da ste jako emotivni, pa zasto to i ne pokazete? Vreme je da se uporede vase misli sa onim sto sledi i sto vas  tera da krijete emocije. Jedan strelac vas je zapazio, a mislite da vas nece ni da pogleda.

 

DEVICA

Pokazite interesovanje da vas pogleda jedna vaga. Vreme je da joj se nametnete sa svojim pogledima, kako biste je zainteresovali. Tek onda mozete da pokazete da ste voljni da sa njom stupite u vezu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2