Vreme je da ovaj znak predje PREKO PONOSA kako bi ostvario  svoje LJUBAVNE SNOVE!

Vreme je da ovaj znak predje PREKO PONOSA kako bi ostvario svoje LJUBAVNE SNOVE!

23. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Necete moci da zadrzite suze, pri susretu sa bivsom. Vasa je ljubnav ne samo ziva, nego jos veca nego pre.  Zbog svojie ljubavne srece, moracete zgaziti ponos i reci joj sve ono sto i dalje osecate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Vi ste jako srecni  i vreme je da se vasa sreca krunise ljubavlju.Srecni ste u sustini, mada ste i vi imali teskih momenata. I sada vam sledi jedan los dogadjaj, ali cete prevazici sve. On ce biti sitnica u odnosu na ono sto ste vec pretrpeli.

 

STRELAC

Vas cilj je da osvojite jarca svim silama, nece biti ztako lako ostvarljiv. Tek cete uvideti da je to za vas veliki zadatak, i da ce vas kostati truda. Na kraju, verujte da necete zaliti, niti zazaliti. Sledi vam ostvarenje  za kojim ste ceznuli.

 

JARAC

 

Drzite se na distanci od jednoga  strelaca, a srce vam govori da cete mu ga dati.Ipak zelite da ga malo drzite u nedoumici, i da  ga malo zadrzite dalje. Osecate da ce vasa osecanja biti jaca sto se duze budete bili na maloj radaljini.

 

VODOLIJA

Ljutiti i besni zbog svega , kako da se izborite sa svim sto vas ceka. Vama ni sada nece biti lako i vreme je da se izborite za ono sto hocete.Svesni ste u svoje potencijale i da cete uspeti.Ali ce vas izjedati tuga, zasto sve morate vi?

 

RIBE

Vreme je da podelite ljubav i sve ono sto je u srcu, sa nekim slicnim vama. Od vas se ceka da to bice i prepoznate u licu jedne osobe. Treba samo malo da se zagledate i da shvatite ko je ta  osoba. Bicete iznenadjeni.

Stranice: 1 2