VAGI DESAVANJA KAO U RAJU,STRELCU IZDAJA,LAVU NAGRADA!

VAGI DESAVANJA KAO U RAJU,STRELCU IZDAJA,LAVU NAGRADA!

24. lipnja 2023. 0 By Lala

 

STRELAC:

Posao:

Dok se vi na poslu mucite i vristite od muke, nije vam ugrozen samo posao. Nisu samo poslovni problemi oko vas . Nastupio je nepovoljan period za vas i jedva se borite. Morate izaci na kraj sa svim obavezama. bice vam jako tesko i trebace vam puno radnih sati. Ali uz svu muku uspecete da obavite sve.  Mada znate da zasluzujete i vecu platu i bolji tretman, ipak cutite. Morate tako sve dok ne nadjete novi posao koji je siguran, trpecete ovu minimalnu zaradu.

Ljubav:

Dok se mucite na poslu, racunajuci na partnera kuci da vas ceka, on zivi svoj zivot. Dok vas nema,izlazi, ide u soping, ispija kafe. Stigao vam je glas da izlazi sa nekim. vec danima.Dakle, od partnera sledi izdaja.  I on vas je izdao, prevario sa nekim iza ledja. Svi losi dogadjaji su se namerili na vas, i kako da ostanete u pameti?

Zdravlje:

Imate stalne stresove, pa se kontrolisite. Bolje ranije, nego kada daju maha.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV:

Posao:

Vas ocekuje nagrada i to velika, ona kakvoj se niste nadali. Slucajno ste uzeli ucesce u jenom konkursu u firmi, i ocekujte nagradu do kraja meseca. Vi cete biti glavno lice firme. Predstavljate svoju firmu sa ostalima iz drugih mesta. Sabirace se poeni, pa ko osvoji najvise, pobednik je. Osim nagrade dobija i novcani iznos koji je pozamasan. Bolje da budete u neizvesnosti do tada, nego da se otkrivamo unapred.

Ljubav:

Vas posao i nagrada koju cete dobiti bice ponos za vaseg partnera. Posto ste u centru paznje, i vas partner ce biti takodje. Za vase voljeno bice bice to trenutak moci i nesto neponovljivo. I do sada nesto nedozivljeno.Poslije ovoga cete biti poznati i kretacete se u visim krugovima. Bicete poznat par, kao uspesan tandem.

Zdravlje:

Ono sto vas muci su ceste nesanice, a to je znak premora. Morate se vise odmarati.

 

Stranice: 1 2