Dva znaka ce biti  zaprosena, jednog ceka POMIRENJE, a ovom ce voljena osoba SLOMITI SRCE NA KOMADE…

Dva znaka ce biti zaprosena, jednog ceka POMIRENJE, a ovom ce voljena osoba SLOMITI SRCE NA KOMADE…

25. lipnja 2023. 0 By Maja

OVAN

U toku naredne sedmice pred vama je velika sreca. Naime, voljena osoba pravi jedan potez koji ce vas oduseviti. Pred vama je prosidba kojoj ste se dugo nadali. Voljena osoba zeli da vam dokaze koliko vas voli i koliko joj znacite. Vrijeme je za veliku ljubavnu srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nikad niste prestali da volite svoju bivsu ljubav. To je osoba koju ste uvijek iskreno voljeli i koja  je bila vase sve. Ali sudbina vas je razdvojila  ali u toku  naredne sedmice dolazi do pomirenja sa vasom najvecom srecom. Pred vama je pomirenje sa osobom koju nistfe mogli prepoznati.

 

BLIZANCI

Pred vama su nesuglasice u toku narodne sedmice , jer vi saznajete da vam voljena osoba nije bila vjerna. Vase srce ce biti slomljeno i u dusi veoma povrijedjeno. Vi preko prevare nikada preci necete. Nece vam biti lako , ali voljena osoba za oprostaj ne treba da moli jer vioprostiti necete.

 

RAK

U toku naredne sedmice vi savoljenom osobom provodite samo sretne dane.  Ne morate  ocekivati nikakve velike promjene, jer vama promjene trenutno nisu ni potrebne. Sreca u vasem zivotu caruje i tako ce i ostati.

 

LAV

Nista vam vise ne znaci nego kao iskrena ljubav sa voljenom osobom. Mnogo ste do sada zajedno prosli, ali  ono sto ste uvijek zeljeli nije se ostvarilo, a to je prosidba od strane voljene osobe. Pred vama je velika sreca jer ce voljena osoba napokon postaviti pitanje koje ce vam samo srecu donijeti.

 

DJEVICA

U toku naredne sedmice vas ocekuju samo sretna desavanja sa voljenom osobom. Pred vama je jedna divna sedmica u kojoj za probleme necete znati. Vama je u toku naredne sedmice samo velika ljubavna sreca sudjena.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2