Dva znaka ce biti  zaprosena, jednog ceka POMIRENJE, a ovom ce voljena osoba SLOMITI SRCE NA KOMADE…

Dva znaka ce biti zaprosena, jednog ceka POMIRENJE, a ovom ce voljena osoba SLOMITI SRCE NA KOMADE…

25. lipnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Pred vama je sedmica u kojoj cete saznati da vas neko iskreno voli. To je neko kogavi samo smatrate dobrim prijateljem ali ta osoba ima mnogo veca osjecanja nego ste mislili. Da li ce se desiti prava ljubav zavisi samo o vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

U toku naredne  sedmice, vi cete samo za veliku srecu znati. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose. Voljena osoba cini sve za vasu srfecu itimcinom zeli da vam dokaze koliko joj znacite.

 

STRIJELAC

Pred vama su desavanja u narednoj sedmici, koja ce vam samo dobro donjeti.  Ljubavna sreca caruje u vasem zivotu i tu sfrecu niko nece moci da narusi. Pred vama su desavanja koja vam samodobro donosi jer vi cete sa voljenom osobom postici mnogo toga.

 

JARAC

Desavanja koja su pred vama ne donose vam samo dobro.  Pred vama su velike nesuglasice kroz koje cete saznati pravu istinu o osjecanjima voljene osobe.  Vas partner vas  ne voli i to ce vam i priznati.  Ali vi ste imali osjecaj da u vasoj vezi nesto nije u redu.

 

VODOLIJA

U toku naredne sedmice ne ocekuju vas nikakva velika desavanja.  Vi cete biti zadovoljni jer sto je najbitnije da je vasa voljena osoba na vasoj strani.

 

RIBA

Pred vama je velika ljubavna sreca jer vas partner cini sve za vasu ljubav. Srecu koja je pred vama vi ste iskerno zasluzili. Sreca ce vam biti naklonjena.

Stranice: 1 2