Jul ce biti mesec kada ce jedan biti uveren da je VOLJEN, a drugom se pruza sansa da se obogati!

Jul ce biti mesec kada ce jedan biti uveren da je VOLJEN, a drugom se pruza sansa da se obogati!

25. lipnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete lepsim stvarima i da pocnete misliti na sebe.Od vas se ceka da pokazete sta je vas cilj. Vreme je da se okrenete i emotivnom polju, i da ga pospesite. Imate dovoljno vremena.

 

BIK

Srce ce vam biti puno emocija koje ce se talasati ka jednom raku. Osecate veliku neznost prema njemu, i vreme je da je i usmerite  ka njemu. Od vas se ceka da pokazete da imate odredjeni cilj i da necete popustiti pred preprekama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Ovaj mesec cete biti okupirani obavezama i vreme je da ih pozavrsavate. Ne smete popustati jer ce se  mozda vase obaveze zbirati, kada budete odredjivali svoj odmor. Ne zelite da vam neko meri i vaga sta ste i koliko radili i da li ste zasluzili da se odmarate!

 

RAK

Dok se pojedini budu hvalili odlaskom na odmor, vi cete uveliko trcati za obavezama.Vreme koje predstoji dace vam snagu i elan da zavrsite onako kako ste i napravili plan. Neka svako ide za svojim, i vi cete za svojim obavezama.Imacete razloga za slavlje, bice to mesec vaseg rodjenja!

 

LAV

Jedan drugi lav vas ceka da se okrenete ka njemu i da ga udostojite svoje pznje.Veruje da se slicnosti slazu, a u vama je nasao razloga za takvo nesto. Zelece vasu paznju i svo vase vreme da mu pokazete da je dostojan vaseg drustva.

 

DEVICA

Nece vam biti lako dok je  mesec u kojem mnogi slave svoju ljubav.  Na vasu srecu cete i sami  biti uvereni da ste voljeni. Partner ce vas udostojiti svoje paznje i ljubavi koja  vas spaja.  Vasa ce srca zeleti novi plan koji je vrlo lako ostvarljiv.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2