Jul ce biti mesec kada ce jedan biti uveren da je VOLJEN, a drugom se pruza sansa da se obogati!

Jul ce biti mesec kada ce jedan biti uveren da je VOLJEN, a drugom se pruza sansa da se obogati!

25. lipnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vasa  ljubav je  san koji vas odavno pratio kao senka. Ovaj mesec je ljubav na potezu ali morate znati sta vas ocekuje i cemu se mozete nadati. Imate nesto u planu koji vas vodi napred i vase srce ce se takmiciti u pokazivanju emocija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Mada radite mnogo, ipak cete imati sansu da prosirite svoj posao.Bice to sandsa da se konacno jos vise obogatite, jer cete zaradjivati duplo. Ako uspe to sto ste zamislili, vasa ce sreca  da bude  ogromna.

 

STRELAC

Imate odredjen dan  u kojem cete se radovati, a da ga zeljno iscekujete. Cak se necete ni udostojiti  da razmisljate   sta moze da bude  ako se desi nesto kontra.Ipak cete svoj cilj da  prikazete kao da  je ostvarljiv, bez obzira na prepreke. Slede vam zaista, brojne!

 

JARAC

Veliki obrti i prijatna iscekivanja vas ocekuju u narednom periodu. Bice to jedna lepa vremenska etapa u vasem zivotu i vreme je da se  radujete. Ako ste imali lose trenutke ranije, sada cete se radovati i cak cete ih i zaboraviti.

 

VODOLIJA

Radost dolazecih dana ponece vas prema jednoj   ribi, a da joj niste dali ni povoda, niti signala.Vreme je da budete istrajni i otvoreni i da joj  pridjete bez ustezanja. Vase ce srce kucati  za jednu novu ljubav,  i samo ga oslobodite da je izrazi.

 

RIBE

Niste  spemni za odmor jer jos imate obaveza, ali cete biti, kada ih izvedete do kraja. Vec ste se uortacili sa kolegom da  zavrsite i da onda idete odmarati bez ikakavog pritiska. A kada krenete na odmor, jedno lice ce vam pomeriti i vreme i planove.

Stranice: 1 2