Leto traje do 23.septembra: Evo ko ce do tada dobiti ponudu za posao,ko moze da se obogati,a ko mora da CUVA NOVAC…

Leto traje do 23.septembra: Evo ko ce do tada dobiti ponudu za posao,ko moze da se obogati,a ko mora da CUVA NOVAC…

25. lipnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Morat cete biti oprezni sa svojim novcanim izdacima, jer velike su sanse da cete do kraja ljeta ostati bez novca. Novcani problemi ce vas poceti da prate ilako vam sigurno nece biti. Ali vi ste zodijak koji uvijek zna da se izbori za svoju srecu.

 

SKORPIJA

Pred vama su desavanja koja vam donose velike obaveze i vi cete do kraja ljeta donijeti veoma vazne odluke. Velike su sanse da cete promjeniti svoje radno mjesto , jer nista nece biti onako, kako vi to imate

 

STRIJELAC

Velika novcana sreca je pred vama, jer do kraja ljeta vi cete uspjeti da ostvarite mnogo. Poslovne planove koje ste imali vi cete napokon ostvariti i sve ce da vam krene na bolje. Za probleme necete znati.

 

JARAC

Mnogo obaveza je pred vama tokom ovog ljeta, ali sigurno je jedno da ce se te obaveze itekako isplatiti.  Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose , jer vi cete napokon uspjeti da ostvarite jedan velikii poslovni san. Malo je reci da cete se obogatiti.

 

VODOLIJA

Novcana sreca je vama naklonjena  jer vas do kraja ljeta ocekuju veliki novci. Pred vama je velika sreca u koju nikad niste sumnjali.  Bicete sretni, jer cete imati novca kao nikad do sada.

 

RIBA

Jedan novcani dobitak mijenja sve. Pred vama su desavanja koja vam samo dobro donose, jer pred vama je novcani dobitak koji ce cijeli vas zivot da promjeni iz korjena.  Imacete novca kao nikada do sada, ali tu srecu ste vi zasluzili.

Stranice: 1 2