RAK VLADA do 23. jula i evo KAKAV UTICAJ ima na sve zodijake-jedan će biti POSEBNO SREĆAN!

RAK VLADA do 23. jula i evo KAKAV UTICAJ ima na sve zodijake-jedan će biti POSEBNO SREĆAN!

28. lipnja 2023. 0 By Maja

OVAN

Vladavina raka u vaš život donosi neke promene koje vam i neće biti baš po volji. Posebno na poslovnom polju vas očekuju negativna dešavanja koja će zahtevati vaše maksimalno strpljenje. Vi ste osoba koja se uvek zauzima za sebe, ali u ovom periodu to vam može doneti samo probleme. Koncetrišite se na bitne stvari u vašem životu, i ne dozvolite da vas bilo šta isprovocira.

 

BIK

U ovom periodu jako je bitno da ne zadržavate sve za sebe. Vi ste osoba koja mnogo toga prečuti, ali u vladavini raka i vama će biti potrebni prijateljski savet. Na poslovnom polju će doći do nesuglasica sa radnim kolegama. Vi vrlo dobro znate koliko vredite, zato ne dozvolite da vas njihovo ponašanje izbaci iz koloseka. Na ljubavnom polju vas očekuju lepi trenutci sa voljenom osobom. Još jedna osba j petljan jađ

 

BLIZANCI

Vama vladavima raka donosi mnogo nesuglasica da voljenom osobom. Vi se trudite da unesete sklad u vašu vezu, ali vaš partner to kao da ne želi. Vrlo mu je bitno da ima poslednju reč, pa makar i ne bio u pravu. Pred vama je period u kojem čete se zauzeti za sebe. Ne želite više da trpite njgovu nervozu, jer i sami ste zatrpani obavezama i neznate na koju stranu pre da stignete. Možda je ovaj period savršen za jednu važnu odluku kada je vaša veza u pitanju. Ne vredi se boriti za ljubav osobe koja tu ljubav kao u inat odbija. Razmislite o svemu.

 

RAK

Nikako da uskladite poslovne i privatne obaveze. Predani ste svom poslu ali mnogo ste zapostavili voljenu osobu. Ako nešto ne promenite ona će vas ostvaiti. Dosta mu je  svega, vaš partner je uvek bio tu za vas i vi mu sad vračate na takav način. Nemate vremena ali da li je to tako?  Namerno ostajete duže na radnom mestu, kako bi što manje vremena proveli sa voljenom osobom. Nemojte se čuditi kada ode iz vašeg žovota. Vi sre osoba koja se ucek bori za svoju jubav zato je nejasno zašto se tako ponašate.

 

LAV

Vama je sreća na dohvat ruke, ali neki osobe prosto ne žele da vam pomognu, šta više one vam samo otežavaju put prema vašoj sreći. Vi ćete u ovom periodu saznati koje su osobe igrale prljavo iza vaši leđa. Ono što ćete saznati mnogo će vas razočarati. Jedan prijatelj kojeg vi kujete u zvezde je jedna od osoba koja vam pravi probleme  iza vaših leđa. Vašem razočaranju  neće biti krja. Ali vi ste jaka osoba koja se ne predaje lako. Vi ćete sve loše što vas je snašlo. preokrenuti u svoju korist.

 

DEVICA

Ljudi koji vas okružuju uvek imaju samo reči hvale za vas, ali da ste vi do svega što ste postigli potrošili svu svoju snagu i energiju, to ne znaju. Mnogo ste vredni i vama će se u mesecu julu ostvariti jedan poslovni san. Već dugo želite da krenete u samostalni biznis i ta želja će vam se julu ispuniti.Istina je da vam neće biti lako na početku, ali vi vrlo dobro umete da se snađete na svim poslovima.Mesec jula donosi izazove sa sobom, ali i ostvarenje jednog sna.

 

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2