RAK VLADA do 23. jula i evo KAKAV UTICAJ ima na sve zodijake-jedan će biti POSEBNO SREĆAN!

RAK VLADA do 23. jula i evo KAKAV UTICAJ ima na sve zodijake-jedan će biti POSEBNO SREĆAN!

28. lipnja 2023. 0 By Maja

VAGA

Mnog će vama reči da u nečemu nećete uspeti, ali vi ste osoba koja takve ljude ne sluša. Vi slušate sebe i svoje srcem sve ostalo ignorišete jer vam tuđi saveti dio sada nisu doneli ništa dobro. Slušajte i dalje svoje srcem jer ono je uvek znalo šta je najbolje za vas. Umesecu julu uspećete da vratite bivšu ljubav u svoj život. Mada je prošlo dugo vremena od kako ste se razišli, vi je nikada niste zaboravili. U julu ćete se sresti, i jedan pogled će biti dovoljan da se stara ljubav ponovo rodi.

 

ŠKORPIJA

Vladavina raka vama donosi sreću kakvu ste i zaslužili. Mnogo se borite za sebe i za druge, i to vam donosi velike pohvale. Vama pohvale ne trebaju, vi što radite radite iz srca. Mnogo vam je bitno da postignete svoje poslovne ciljeve. To će vam u mesecu julu i krenuti kako treba ali pazite se osoba , jer mnogo je njih koji su ljuborni na vas. Vi čete kada je posao u pitanj nadmašiti same sebe, sve dok traje vladavina raka.

 

STRELAC

Vladavina  raka je period u kojem ćete morati doneti važne privatne odluke. Vaš partner zahteva mnogo od vas, ali vrlo malo čini kako bi i vi bili srećni. Možemo da kažemo da vas u jednu ruku samo koristi, jer vi stojite dobro sa vašim finansijama, a on ne. Ako je to ljubav samo iz koristi, onda znate šta treba da činite. Procenite sami vašu sadašnju situaciju i zapitajte se da li sve to vredi vaše oskrene ljubavi.

 

JARAC

Spremni ste na nove izazove, i njih možete i očekivati u vladavini raka. Novi izazovi vam uglavnom dolaze sa poslovnog polja. Mnogo je toga što želite ostvariri i vama se otvaraju vrata za bolju finansijsku situaciju. Vi ćete morati doneti jednu važnu odluku. Sve zavisi od vas. Vaša procena će odlučiti hoće li ovaj potez biti uspešan ili totalna katastrofa. Posavetujete se osobom vašeg poverrenja.

 

VODOLIJA

Pred vama je period u kojem ćete morati raditi, pa čak i više nego pre. Sve je palo na vaša pleća, ali vi ste svesni da to ne radite uzalud. Novčan dobitak vam sledi, jer vi ćete imati priliku da ostvarite jedan poslovni dogovor, koji će mnogo toga promeniti. Sreća vas prati na svakom koraku, jer mesec jul donosi stotinu razloga da budete srečni. Vas očekuje posebna sreća.

 

RIBA

Vladavina raka vama donosi samo lepe ljubavne trenutke sa voljenom osobom. Ne poslovnom polju će sve ostati po starom, ali zato u ljubavi vašoj sreći neće biti kraja. U mesecu julu bi mogla slediti prosidba od osobe koju mnogo volite. Ljubavne zvezde vas neće lako napustiti.

 

Stranice: 1 2