Tokom leta i jeseni, ovi znaci ce moci da kazu da se ZIVOT POIGRAO sa njima!

Tokom leta i jeseni, ovi znaci ce moci da kazu da se ZIVOT POIGRAO sa njima!

1. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda cete morati da se okrenete sebi i svojim interesima, ne gledajuci druge. Do sada ste imali sve sto ste hteli i sto ste mogli da ucinite za druge. Mnogima ste pomogli tako da ste ih zaduzili unapred. Vreme je da gledate sebe i da krenete za jednim rakom.

 

BIK

Vreme je da se okrenete  napred i ka ozbiljnijim stvarima.  Moracete da nadjete posao da se okrenete ka svome  novom zivotnom periodu. Do sada ste mogli da racunate na pomoc  porodice i bliznjih. Vreme je da se vise ne oslanjate.

 

BLIZANCI

Vasa  zivotna etapa se svela na jednu tezu etapu. Imacete teske trenutke i teske situacije, mada to nece biti prvi put.To ce vas  dovesti do saznanja da se zivot poigrao sa vama, ali ste prebrodili snagom volje.

 

RAK

Vec ste se jako radovali jednoj zelji i zeleli ste da vam se ona desi. Kako je vreme prolazilo, stalno vam je promicala zelja. Od vas se ocekuje da krenete svim snagama, i da dolaskom zlatne jeseni, bude ostvarena.  Jedna osoba ce vas uciniti srecnim.

 

LAV

Ako tokom leta ne uspete da se ostvarite u onome sto zelite, nemojte popustiti dalje.  Blaga jesen ce vam doneti vase dugo zeljeno pomirenje sa voljenom. Vec sada imate osecaj da ste nesto  propustili, ali cete smisliti kako da resite ono sto hocete.

 

DEVICA

Vreme je da znate sta morate ciniti i sta dalje  odluciti. Od vase odluke ce zavisiti vas  dalji plan i njegova realizacija. Ono sto mozete da ucinite jeste da pratite srce i da znate da sve zavisi od vase odluke.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2