Tokom leta i jeseni, ovi znaci ce moci da kazu da se ZIVOT POIGRAO sa njima!

Tokom leta i jeseni, ovi znaci ce moci da kazu da se ZIVOT POIGRAO sa njima!

1. srpnja 2023. 0 By Lala

 

VAGA

Vec ste se odrekli nekih zelja ali cete se i dalje radovati. Samo ce jedna osoba da bude izvor vasih zelja, i glavni uzrok vase teznje.Tezite za jednom srecnom situacijom, i necete odustati dok se ne desi.

 

SKORPIJA

Vama se nece racunati neke lose situacije koje ste imali.Vreme je da se  smire sve lose stvari koje su vam se desavale. Vase lose situacije ce se desiti i proci ce tako da ih necete ni osetiti, kada se dese neke prelepe stvari.

 

STRELAC

Zivot je tako lep da ga ne smete  traciti na zaljenje. Ono sto je bilo, bilo je, i nije vreme za zaljenje, nego za prihvatanje. Od vas zavisi kako cete se dalje poneti i sta cete resiti ako  se jedno novo lice okrene u pravcu vaseg pogleda.

 

JARAC

Vi ste pod onih koji se moraju  da budu pomirljivi i da se zaloze za razumevanje. Ako ste imali neke nejasne situacije, uskoro ce se rasvelilti sve. Jedna osoba ce da postane vas svetla tacka i bice vam sve na svetu.

 

VODOLIJA

Radujte se jer vam sledi nesto prelepo, u periodu  koji je pred vama. Jedna nova ljubav ce  uzeti maha u  ovoj vremenskoj etapi. Vreme je da se okrenete ljubavi koja ce vas voleti i koja ce biti vas smisao  vaseg zivota.

 

RIBE

Vase srce ce  kucati za jednu novu ljubav, a vasa zelja ce biti  ono sto ce je pokretati.Samo napred i nemojte svoje emocije da okrecete na suprotnu stranu. Pustite dokone price, i pokazite da ste u smeru ljubavi,  i da cete slediti svoje  srce.

Stranice: 1 2