ISTINA o tome kakav si U DUSI-TVOJ MJESEC RODJENJA otkriva SVAKU TAJNU koju KRIJES!

ISTINA o tome kakav si U DUSI-TVOJ MJESEC RODJENJA otkriva SVAKU TAJNU koju KRIJES!

3. srpnja 2023. 0 By Maja

JANUAR

Vi ste osoba koja se za svoju srecu posteno bori ali i neko ko uvijek nastoji da ostvari sto vise. Mnogo ste uporni i necete tako lako odustati od svojih snova i planova koje imate. Vas krasi velika uporonost.

 

FEBRUAR

Tvrdoglavost je nesto sto vam ne donosi uvijek samo dobro, ali vi ste osoba koja uvijek tacno zna sta zeli. Imate velike ciljeve i znate kako da ostvarite ono sto zelite. Uporni ste kada su vasi ciljevi u pitanju.

 

MART

Vi ste osoba dobre duse koja se je uvijek posteno borila za svoju srecu. Mnogo cinite za druge osobe jer vas je uvijek krasila velika dobrota. Osobe rodjene u martu vaze za osobe velikog srca i jos vece duse.

 

APRIL

Znate da budete uporni, ali osobe rodjene u aprilu znaju i da budu pomalo sebicne. Vrlo dobro znate da mislite na sebe pa makar to poenekad bilo i na stetu drugih osoba.

 

MAJ

Vazite za osobu koja je uvijek tu da pomogne drugima i koja vrlo dobro zna da se bori i za ono sto zelite. Nikad necete odbiti da nekome pomognete jer vi ste osoba koja je uvijek na strani dobrote. Mnogo cinite za srecu drugih.

 

JUNI

Vi ste dijete srece jer vas karakter prosto srecu priziva. Neko ste ko uvijek nastoji da misli samo pozitivno jer vi ne dozvoljavate da negativne misli vladaju vasim zivotom. Osoba ste koja mnogo cini za svoju srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2