ISTINA o tome kakav si U DUSI-TVOJ MJESEC RODJENJA otkriva SVAKU TAJNU koju KRIJES!

ISTINA o tome kakav si U DUSI-TVOJ MJESEC RODJENJA otkriva SVAKU TAJNU koju KRIJES!

3. srpnja 2023. 0 By Maja

JULI

Vi ste osoba koja je ponekad sebicna ali nikad na stetu drugih. Znate da mislite na sebe i da ucinite sve kako bi ostvarili ono sto zelite. U vasem zivotu nije uvijek sve sjajno ali vi se ne predajete.

 

AVGUST

Uporni ste ali i cesto fokusirani samo na sebe. Nije vam to uvijek od koristi jer cesto vas osobe koje vas poznaju zbog toga kritikuju. Ali vi znate da se fokusirate samo na svoju srecu.

 

SEPTEMBAR

Osoba ste koja ima dobru dusu i koja je uvijek mnogo cinila za druge. Nije vam uvijek lako ali nastojite da uvijek mislite samo pozitivno. Vi ste osoba koja plijeni svojom dobrotom.

 

OKTOBAR

Cesto znate da mislite negatvno sto vam ne donosi samo dobro. Vi ste osoba koja uvijek nastoji da misli pozitivno ali to vam ne polazi uvijek za rukom. Znate da preuvelicate stvari koje i nisu toliko lose.

 

NOVEMBAR

U vasem zivotu nije sve sjajno ali vi ste osoba koja zna da se bori za ono sto zeli. Mnogo ste uporni i uvijek tacno znate sta zelite. Nije vam uvijek lako ali vas pozitivan stav vam pomaze mnogo.

 

DECEMBAR

Osoba ste koja je uvijek imala velike ciljeve i koja zna da se bori za svoju srecu. Zelite da postignete sto vise jer vi ste neko ko ima velike ambicije. Zelite srecu i za nju se i borite.

Stranice: 1 2