Izaberi SVIJECU LJUBAVI i saznaj ko te potajno voli!

Izaberi SVIJECU LJUBAVI i saznaj ko te potajno voli!

3. srpnja 2023. 0 By Maja

SVIJECA BROJ 2

Postoji jedna osoba u vasem zivotu koju vec dugo vremena potajno obozavate, ali do sada ste ostali samo dobri prijatelji. Vama je jako bitno da imate sretnu vezu, i vi ste se vremenom tekli vezu koju ste zeljeli. Ali vasu prvu iskrenu simpatiju nikad niste zaboravili.

Ali svijeca koju ste izabrali otkriva da vas velika ljubavna sreca sa tom osobom ocekuje. Vasa simpatija  ce vam priznati svoju iskrenu ljubav jer to ce biti osoba koji i vi sami iskreno volite. Nova ljubavna sreca je pred vama koja ce vam znaciti mnogo jer dugo ste se nadali da ce ta osoba priznati svoja iskrena osjecanja. Izbarali ste svijecuk koja ce vam donijeti novu ljubavnu srecu koja ce vam znaciti mnogo.

 

SVIJECA BROJ 3

U vasem zivotu postoji osoba koju iskreno volite ali kojoj nikad to niste priznali.Vi ste osoba koja je pomalo povucana i koja nece tako lako da prizna svoje emocije. Vi ste osoba koja potajno voli nekoga kga smatrate nedostiznim. Ali osoba koju smatrate samo svojim dobrim prijateljeljem ce se ispostaviti kao vasa velika ljubav. Ta osoba koju smatrate svojim prijateljem ce postati vasa nova ljubav  sa kojom cete mnogo toga  u zivotu postici.

Pred vama su desavanja koja ce vam donijeti samo veliku  srecu jer vi cete napokon biti sa osobom koju ste uvijek iskreno voljeli. Mnogo ste se nadali da ce ta osoba postati dio vaseg zivota i sve ce da vam krene na bolje. Ocekuju vas desavanja koja ce vam samo dobro donijeti, jer pred vama je sreca sa osobom koju ste uvijek voljeli. Vrijeme je za promjene u vasem zivotu koje vam samo dobro donose.

 

Stranice: 1 2