Od JULA do DECEMBRA sledi vreme HAOSA i LUDILA-od bola do radosti, od tragedije do drame!

Od JULA do DECEMBRA sledi vreme HAOSA i LUDILA-od bola do radosti, od tragedije do drame!

7. srpnja 2023. 0 By Maja

OVAN

POSAO

Na poslovnom polju u mjesecu avgustu vam sve krece na bolje. Imali ste sumnje, ali vi cete postici mnogo vise nego sto ste to imali u planu. Do kraja godine cete ostvariti velike uspjehe jer novcana situacija ce se itekako poboljsati.

LJUBAV

Ovnovi koji su u vezi morat ce da se suoce sa velikim razocarenjem, jer voljena osoba vam okrece ledja i sigurno je da vam nece biti lako.

Slobodni ovnovi u mjesecu avgustu napokon upoznaju ljubav svog zivota.

 

BIK

POSAO

Mnogo toga vam trenutno ne ide po planu, ali sredinom mjeseca jula vas ocekuju samo dobri poslovni rezultati. Postizete mnogo i problemi koji vam se trenutno cine ogromni uskoro padaju u zaborav. Septembar mjesec vam donosi jedan veliki novcani dobitak.

LJUBAV

Mozda imate velika ocekivanja kada je vasa veza u pitanju. Previse vjerujete osobi koja vam jos u ovom mjesecu pokazuje svoje pravo lice. Vasa veza nece biti pracena sretnom zvijezdom.

Slobodnim bikovima sreca u ljubavi dolazi tek u mjesecu oktobru.

 

BLIZANCI

POSAO

Sreca vas prati jer vi cete do kraja godine postici jedan veliki poslovni dogovor koji ce vam donijeti velike novce. Prosto cete moci da ostvarite sve sto ste imali u planu.

LJUBAV

Nema sumnje u to da ste vi zodijak koji sve cini za ljubav voljene osobe. Koliko to vasem partneru znaci imat cete priliku da se uvjerite, jer do kraja godine voljena osoba vam ispunjava vasu zivotnu zelju.

Slobodni blizanci se vracaju staroj ljubavi do kraja godine.

 

RAK

POSAO

Velike promjene na bolje su pred vama koje ce vam donijeti pravo malo bogatstvo. Vi cete uspjeti da ostvarite jedan poslovni san koji ce vam naravno donijeti velike novce.

LJUBAV

Velike promjene na polju ljubavi vas ne ocekuju jer vi cete sa voljenom osobom do kraja godine samo da uzivate. Pred vama je sreca na kojoj ste dugo radili, jer ljubav je vama prosto sudjena.

Slobodni rakovi ce imati priliku da napokon osvoje srce osobe do koje ima je mnogo stalo.

 

LAV

POSAO

Na poslovnom polju se desavaju cuda, jer vi cete tokom mjeseca septembra ostvariti velike poslovne snove koji ce vam donijeti mnogo. Mnogo ste cinili za svoju srecu i ona ce se napokon isplatiti.

LJUBAV

Voljena osoba ce uciniti nesto sto ce vas mnogo usreciti. Vama je ljubavna sreca sudjena, jer do kraja godine sa vasim partnerom ostvarujete velike snove.

Slobodni lavovi ce napokon biti sa osobom u koju su dugo vremena zaljubljeni.

 

DJEVICA

POSAO

Pred vama su mjeseci uspjeha i srece na poslovnom polju. Stizu vam nove poslovne ponude koje ce vam donijeti velike novce. Vama je poslovna sreca sudjena, jer mnogo truda ulazete u sve sto vam je u zivotu bitno.

LJUBAV

Mnogo promjena vas ne ocekuje u periodu do kraja godine, ali ono sto moramo naglasiti jeste da cete uspjeti da sa voljenom osobom ostvarite jedan veliki san.

Slobodne djevice ce upoznati svoju srodnu dusu koja ce im samo srecu u zivot donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2