SRCE koje te najvise privlaci OTKRIVA  tvoju LJUBAVNU SUDBINU  do KRAJA LJETA! – Jedno je znak VJENCANJA!

SRCE koje te najvise privlaci OTKRIVA tvoju LJUBAVNU SUDBINU do KRAJA LJETA! – Jedno je znak VJENCANJA!

7. srpnja 2023. 0 By Maja

SRCE BROJ 1

Ne moze se reci da je tebi ljubavna sreca uvijek bila  jako naklonjena, ali ti si neko ko nikada nije odustao da se nada velikoj ljubavi. Osoba si koja je uvijek imala vjeru u ljubav, pa cak i kada se je sve cinilo uzaludno. Ne zelis da mislis da tebi ljubav nije sudjena, jer ti vjerujes u srecu i istoj se nikada ne prestajes nadati.

Ti zivis za ljubav, i uvijek si u svojim vezama davao vise nego sto si dobivao. Istina je da su te neke osobe razocarale, i tvoje srce slomile ali ipak u ljubav vjeru ne gubis.

Do kraja ovog ljeta se desava nesto predivno, nesto cemu si se uvijek nadao. Jedan susret ce sve da promjeni, i ti ces napokon pronaci srecu koju zasluzujes. Tebi naime slijedi susret sa tvojom velikom ljubavi koja ce cijeli tvoj zivot da promjeni iz korijena.

Napokon ces upoznati osobu koja ce ti samo srecu donijeti, i ti za ljubavnu bol vise neces znati.

Do sada si se samo nadao velikoj ljubavi, vrijeme dolazi da je napokon upoznas i da se tvoj zivot okrene u jednom boljem pravcu. Sreca velika je tebi sudjena.

 

SRCE BROJ 2

Kada je ljubav u pitanju ti si osoba koja sve daje za srecu voljene osobe. Uvijek si znao da se za ljubav moras boriti, jer nije uvijek sve med i mlijeko u tvojoj vezi. Ipak si neko ko zeli srecu i ko se za istu uvijek bori.

Tvoj partner je tebi sve u zivotu i ti nikada neces dozvoliti da neko stane izmedju tebe i tvoje ljubavne srece.

Osoba si koja je uvijek znala sta zeli, jer nikada ti u pravu ljubav nisi prestao vjerovati. Malo je osoba kao sto si ti , koje se uprkos svakom zivotnom izazovu suprostave jer ne zele da tuga vlada u njihovom zivotu.

Osoba si koja zelis srecu, ali i sam si mnogo za tu srecu ucinio.

Pred tobom je ljeto u kojem ces sa voljenim bicem samo uzivati i za probleme neces znati. Ti ces imati srece jer ces sa tvojom voljenom osobom do kraja ljeta ostvariti jedan veliki san.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2