Cuda su moguca, ali JEDAN mora biti OPREZAN sa novcem, jer mnogo radi a previse trosi!

Cuda su moguca, ali JEDAN mora biti OPREZAN sa novcem, jer mnogo radi a previse trosi!

8. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Pred vama su dani koje cete imati prelepe, a vi cete blistati.Posto mnogo i vredno radite, isplatice vam se  ovih dana. Dok jedni jedva krpe kraj sa krajem, vi cete imati lepu finansjsku situaciju. Bar za sada.

 

BIK

Vreme je da ovih dana duboko sagledate sve oko sebe i razmislite sta cete i kako dalje. Ovih dana cete biti u losoj finansijskoj situaciji. Vreme je da saberete ono sto zaduzite i uporedite sa onim sto zaradite. Bicete sokirani saznanjem.

 

BLIZANCI

Tako ste  postali skrti, mada imate, opet se zalite.Vase finansije jesu tanke u sustini, ali ste malo po malo stedeli i ne bojite se krize. Vreme je da prestanete da jadikujete, jer nikome ne dugujete i ni od koga ne pozajmljujete.

 

RAK

Vec ste jako sigurni da ste tanki sa parama, i ovih dana da se morate preneti. Medjutim, partner ce vam biti podrska i ucinice nesto sto ce vas uciniti nezavisnim od njega.Na vas racun ce da prebaci odredjenu sumu novca, to je za vas pravo,  nemoguce cudo.

 

LAV

Pazite sta cinite i nemojte se zaletati  toliko, kao da sutra nece svanutI. Vi mnogo radite i mnogo i imate, ali i trosite. Ni vi ami niste svesni koliko trosite, pa cete morati biti oprezni sa novcem.

 

DEVICA

Ova sedmica je pravo vreme da pokazete sta  znate i koliko ste zreli. Naci cete se u losem finansijskom stanju, a moracete da osvetlate obraz. Bicete pozvani na jednu neodloznu familijarnu proslavu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2