Cuda su moguca, ali JEDAN mora biti OPREZAN sa novcem, jer mnogo radi a previse trosi!

Cuda su moguca, ali JEDAN mora biti OPREZAN sa novcem, jer mnogo radi a previse trosi!

8. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Vec ste na kraju svojih novcanih resursa i pitate se kako se preneti ovih dana. Mozda ce vas dobar prijatelj da bude voljan da vas vuce iz skripca. Bice da ste ga zaduzili, pa sada ne zeli ni da vas pita.

 

SKORPIJA

Vi ste od onih koji moraju biti vrlo oprezni sa novcem. Vi zaista mnogo radite a mnogo i trosite, i sada je vreme da budete  ozbiljni sa novcem. Samo trosite jer  znate da imate od cega, ali  je vreme da se presaberete.

 

STRELAC

Vec ste se okrenuli  ka jednoj osobi od koje   dosta zavisite. I ova sedmica  ce biti  jako lepa, i njene ponude ce biti dobre.Bice to u vidu jedne poslovne ponude koja vas  nece zateci  nespremne, jer ste uvwek za akciju.

 

JARAC

Od vas se ocekuje da pokazete  da ste spremni da se  borite. Mada ste u losoj novcanoj situaciji, vreme je da pokazete  da ste spremni da  se borite i radite.Morate  da se  izborite kako da premostite  krizu.Ne brinite, bice bolje.

 

VODOLIJA

Vasa sreca ce da vas  prati jer ce vase novcane situacije da budu lepe. Trenutno niste u krizi, ali biste mogli povesti vise racuna.  Za sada je dobro, ali moracete vise da radite da biste imali vise. Od vas se ceka da se odazovete svim poslovima gde mozete zaraditi.

 

RIBE

Vi ste jako srecni, sto se mozete pohvaliti da ste negde u zlatnoj sredini. Vase  finansije nisu lose, ali i radite suvise mnogo. Od vas se  ocekuje  da budete  i dalje tako sigurni u sebe i da odrzite svoje stabilno finansijsko stanje.

Stranice: 1 2