Pocela je nova sedmica, i evo sta vas OCEKUJE do kraja i kome ce USLEDITI DANI SRECE?!

Pocela je nova sedmica, i evo sta vas OCEKUJE do kraja i kome ce USLEDITI DANI SRECE?!

9. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Nova sedmica za vas su samo nove radne obaveze i zna se vas put.Vreme je da se okrenete poslu i da pokazete da ste kao i uvek najvredniji. Bicete uspesni, ali na emotivnom polju nema nista novo.

 

BIK

Stalno vas neko poziva da odete kod njega, a vi sve obecavate.  U pitanju je prijatelj koji ce se ljutiti zasto ga ne posetite.Mozda biste to  mogli sada da nadjete vreme, i mada je put dalek, ujedno da iskoristite i uvrstite u svoj  godisnji odmor.

 

BLIZANCI

Ni vi nigde posebno ne idete, a sve vam se svelo na kucu i posao. Moracete malo povesti racuna o sebi i tako ne zalezati  se. Vreme je da povedete racuna o svome zdravlju i da  se krecete sto vise.

 

RAK

Sve nesto zelite ali zelje nikako ne izlaze na videlo. Vreme je da se okrenete  napred i da pokusate da se  usmerite ka sebi i onome sto biste zeleli. Nemojte  da tako olako odustajete  od sebe i od svojih ciljeva.

 

LAV

Vec ste zakazali sastanak sa voljenim bicem i zeljno mu se nadate. I ne ocekujete da vam se  posreci, a verujte da hoce. Dani vase srece  slede i vreme je da se radujete po prvi put sto je vasa ljubav pobedila sve.Padove, lomove i prepreke!

 

DEVICA

Vasa zelja da odete na godisnji  i da se odmorite od svega, bice izrazena ovih dana. Vreme je da planirate i gde cete otici i sa kime. Rado biste otisli sa nekim ko vam se svidja, ili da saznate gde on ide pa da  i vi odete, kao slucajno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2