Pocela je nova sedmica, i evo sta vas OCEKUJE do kraja i kome ce USLEDITI DANI SRECE?!

Pocela je nova sedmica, i evo sta vas OCEKUJE do kraja i kome ce USLEDITI DANI SRECE?!

9. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Mada cete imati puno obaveza, moracete da se okrecete i sebi. Mnogo vremena ste proveli vredno radeci, a sada je red da popravite svoj zivot na emotivnom planu. Ovih dana imate prilku da sretnete nekoga i da se emotivno upoznate.

 

SKORPIJA

Da ste se zaljubili jeste, ali je  vas posao podjednako vazan. Nemojte da odgadjate obaveze i da mislite da ce se resiti same od sebe.Tako biste mnogo zapustili, a ako partner ima razumevanja,sve cete moci  da otaljavate.

 

STRELAC

Uporno idete za jednom osobom i pratIte je kao senka.  Ona vam se jako svidja, ali biste trebali da joj date signal.  Sve dok to ne ucinite, necete moci da se rasteretite od pitanja zasto vas ona ignorise.

 

JARAC

Pokazite da znate sta se zbiva i sta cete dalje, i da planirate sami da resite problem. Mnogi vam se mesaju u zivot, a to i jeste vas problem. Svakako cete morati to  da uradite uskoro, i da onima dokonim pokazete gde im je mesto.

 

VODOLIJA

Ne znate gde biste i kuda, a nova sedmica nudi nove dane. Da li ce u neki od njih da bude vas novi pocetak?Vreme je da razmislite  koliko nagomilanih obaveza bez potrebe, a mogli ste proci bez njih.Zato razmisljajte unapred!

 

RIBE

Nova sedmica pred vama bice nova sedmica dokazivanja. Vase srce kuca takmicarskim duhom, ali samo zato sto ste zaljubljeni. Vase srce se zaljubilo  u nekoga na radnom mestu i zato zelite sebe prikazati u najboljem svetlu.

 

Stranice: 1 2