Lav na ivici snage, na domak OSTVARENJU zelja, dok jednom znaku sledi RASKID zbog prevare!

Lav na ivici snage, na domak OSTVARENJU zelja, dok jednom znaku sledi RASKID zbog prevare!

11. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Posebno se radujete jednoj poseti prijatelja, koji vam se najavio. Bice to momenat  da ponovo otvorite davno zaboravljene teme.U vasem srcu je posebno jedna osoba tema koju ste davno zakljucali u dubini duse.

 

BIK

Postali ste lenji i izgubljeni i nista vas se ne tice.Kao da ste upali u jedan vid letargije iz koje nikako da se iscupate. Osecate se nekako izgubljeno, bez pravih misli koje imaju nesto za cilj.Vreme je da se trgnete.

 

BLIZANCI

Osecate se malo vise opusteno, nego sto biste sebi smeli da dozvolite. Imate  podrsku cele svoje porodice, posebno svoga partnera. Mogli biste da se zapitate  sta ste uradili, pa ste sav teret preopustili partneru da ga vuce sam?!

 

RAK

Necete bas moci da dugo nosite teret svoje emotivne veze. Madase trudite da budete od pomoci partneru, ipak, necete moci bas dugo. Vec ste na ivici snage, i vreme je da se srede sve vase dileme i nedoumice sta raditi!

 

LAV

Vec ste  na ivici snage i vreme je da saberete sve svoje zelje. Nadjite neke prioritete i samo ono sto je moguce, za to se i borite. Ako ste do sada tragali uzaludno, mozete jos samo malo. Na ivici snage, bicete na domak ostvarenju zelje.

DEVICA

Zalite se da ne zivite dobro,i sve vam nesto smeta kod vaseg partnera. U odnosu na vase price, vasa ljubav je zadovoljavajuca. Vi i partner mnogo putujete i imate sirok krug prijatelja. Cemu vasetuzbalice, kada ste sretniji nego vecina okolo vas?

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2