Lav na ivici snage, na domak OSTVARENJU zelja, dok jednom znaku sledi RASKID zbog prevare!

Lav na ivici snage, na domak OSTVARENJU zelja, dok jednom znaku sledi RASKID zbog prevare!

11. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Nesto ste hteli, ali su vasi pokusaji  ostali neuspesni. Sada je vreme da ostanete uvereni da se nista dalje ne vredi boriti. Ne biste odustzali, da ste imali bar malo sanse. Mozda vam se ukaze ovih dana!

 

SKORPIJA

Uzalud se trudite da budete isti, i da sakrijete svoja osecanja, ali ne mozete. Ludo ste zaljubljeni i vreme je da se   ostvarite u toj vezi. Mada oboje zelite sakriti svoju tajnu vezu, ipak ce vasa tajna da postane javna.

 

STRELAC

Uskoro cete krenuti za jednomvagom, ali onako lagano. Necete sebi dozvoliti da budete nametljivi, a tako lako cete je pratiti. Sve dok i sama ne uvidi da ste joj postali deo stvarnosti i svakodnevice.

 

JARAC

Niste bas spremni da se okrenete u drugom smeru i da pratite sta drugi rade. Vi ste posebni, iskreni i nikada ne biste podrzali lazi i prevaru. Posto ce vas partner da se pridruzi tim drugima, vi cete lako odustati od njega.

 

VODOLIJA

Vec ste jako sebicni  sto nikome ne date za pravo, pa cak ni onima koje volite. Vas partner ce biti jako  razocaran jer  cete ostati nepopustljivi. I mada cete u necemu biti u krivu, necete mu dozvoliti da vam objasni da gresite.

 

RIBE

Mnogo ste jaki i znate svoj pravac, ali vam partner to ne priznaje.  Sve zavisi sta cete dalje i  da li zelite vise i da budete skupa. Vec vam je dosadilo da se stalno ubedjujete ko je u pravu, a ko ne. Osecate da sa strane partnera vlada ponos, umesto ljubav, i to vam jasno sve kazuje.

Stranice: 1 2