OVI znaci imaju VELIKU TAJNU, ali ona USKORO IZLAZI na videlo i DOLAZE PROBLEMI!

OVI znaci imaju VELIKU TAJNU, ali ona USKORO IZLAZI na videlo i DOLAZE PROBLEMI!

12. srpnja 2023. 0 By Lala

OVAN

Zelite nekoga i volite ga onako izbliza, ali tajno. Zasto to cinite i do kada mislite tako, i da cete moci i da ce on biti slobodan. Ne vredi sto cinite, nego se dajte i recima kao i osecanjima. Pokazite sta zelite i recite sta osecate.

 

BIK

Ne smete da se otisnete u svet emocija, bojeci se svoje slabosti. Nekog ste voleli i jedva preboleli, i sada ne smete opet. Plasite se da cete biti povredjeni i zato zivite usamljenickim zivotom. Dokle?

 

BLIZANCI

Nemojte biti  na nultoj tacki toleracije prema svome partneru.Ako zelite  da budete ispostovani u svemu i vi morate da ispostujete druge. Niste bi vi bas bez greske, kako tvrdite. Uskoro ce i vasa tajna izaci na videlo.

 

RAK

Cinite sve sto mozete za partnera i sve druge, a za sebe najmanje. Vreme je da pokazete da tako vise ne moze i da ste  voljni na promene. Da biste bili bar u zlatnoj sredini, morate menjati sve oko sebe.

 

LAV

Nemate svoje JA, niti svoj stav, po pitanju svoga emotivnog zivota. Fali vam samopouzdanje i hrabrost da stanete na put svima i tako budete srecni sa onom koju volite. Dok glumite hrabrost i moc, vi ste pravi slabic.Ta ce tajna izaci na videlo, u prelomnom trenutku, uskoro.

 

DEVICA

Pokazite da znate sta hocete i sta je ono sto biste zeleli.Nemojte da budete skeptik, i da jedno zelite a drugo da radite. U zeljama morate slediti srce, a ne pricati kako vam se nista ne da, a ne ciniti nista da vam se ostvari.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2