OVI znaci imaju VELIKU TAJNU, ali ona USKORO IZLAZI na videlo i DOLAZE PROBLEMI!

OVI znaci imaju VELIKU TAJNU, ali ona USKORO IZLAZI na videlo i DOLAZE PROBLEMI!

12. srpnja 2023. 0 By Lala

VAGA

Cemu vase velike nedoumice i  stanje bez pitanja, na postavljene odgovore?Vreme je da razmotrite sta biste hteli, sa onim sta biste mogli.Da ne bi ilo problema, razmislite o nekim jasnijim situacijama.

 

SKORPIJA

Ponasate se kao da sve znate i to je ono pravo. Vreme je da pokazete put koji ce vas spustiti na zemlju. Bolje da vas strovale vase jasne  poruke, nego neka luda ljubav, zbog koje cete potonuti na dno, kad shvatite da gresite.

 

STRELAC

Imate veliki cilj, a da li ce biti ostvarljiv?Vi samo sledite ono sto vam se svidi, ne misleci na njegove kvalitete, ni da li ce vam biti dostupno. Vreme je da pogledate oko sebe, vidite gde ste i kakve su vam sanse.

 

JARAC

Okolnosti u vasem zivotu, nisu bas najbolje, ali cete voleti. Ubedjeni ste da ste baksuz i da su svi srecniji od vas.Verujte da ce vam uskoro svi zavideti na tome, pa zato ne gubite nadu. Nesto ce se promeniti u vasu korist.

 

VODOLIJA

Jako ste srecni i vreme je da se srede sve male sitnice koje jos nisu ciste, ni jasne. Od vas zavisi stacete dalje i kako vladati u ovoj lepoj situaciji. Savet je da se uzdrzite i da ne uzlecete visoko.

 

RIBE

Sami sebe cete izmalerisati da se stanje vase veze menja. Uvek ste u nekoj rezervi sa osecanjima i nikad se ne otvarate srcem. Partner ocekuje sva vasa osecanja, kako bi tacno znao sta da planira dalje, brak ili vezu dok se ne ucvrsti.

Stranice: 1 2